Underholdning

AC/DC i Århus – What to wear?

Er du én af de dem, der har været så usandsynligt heldige at få billetter til AC/DC i Århus den 12. juni? Hvad så med at toppe oplevelsen med en fed AC/DC tee?

Billetterne var revet væk på lidt over en halv time, da de blev frigivet til den legendariske koncert med AC/DC. Legendarisk, tænker du måske? Det er jo ikke mere end et år siden, de spillede i Danmark sidst. Og nu kommer jeg med en udtalelse, der helt sikkert vil skille vandene: Koncerten bliver legendarisk, i den forstand, at Brian Johnson af helbredsmæssige grunde må træde af. Og her vælger AC/DC at få selveste Axl Rose med som forsanger i stedet. Er det ikke legendarisk da?

Axl Rose er som bekendt forsanger i Guns N’ Roses, som lige nu selv turnerer i USA. Axl har dog alligevel fået tid til at turnere med AC/DC. Grundet den kontroversielle Axl Rose er mange af billetterne røget til salg igen på sider som Den Blå Avis og Gul & Gratis. Så har du endnu ikke fået fingrene i en plads, kan du altså nå det endnu!

296311a-empSkal du afsted, er der rigeligt mulighed for at klæde dig ud som en vaskeægte groupie. I 2014 kom AC/DC ROck or Bust, som er det, hidtil, sidste album. I den anledning blev der lavet en række accessories, som sweat shirts, t-shirts, sko og halskæder – både til mænd og kvinder. Så skulle du have lyst til at reklamere lidt for AC/DC, imens du står der, så skynd dig at købe en t-shirt, du kan vise frem!

De gæstede AC/DC dyreskuepladsen i Roskilde sidste sommer. Dengang tiltrak bandet 55.000 ellevilde fans, og i år er der solgt 50.000 billetter. Sidste år fik koncerten vanvittigt flotte anmeldelser. Så må vi se, hvad der sker i år, når det er Axl Rose himself, der skal erstatte Brian Johnson. Åbningskoncerten i Lissabon, var i hvert fald en kæmpe succes.

Personligt har jeg en kæmpe forkærlighed for Axl Rose. Så kan du gætte hvor jeg befinder mig søndag den 12. juni? Ses vi?

Kommentarer

Om skribenten

Kiki Schuringa

Kiki Schuringa

Uddannet multimediedesigner med stor passion for dansk design og arkitektur samt mode og skønhed. Elsker pizza, hunde og Adidas!