Hus og have

Test: Philips Hue Motion Sensor

Foto: Philips

Philips bliver ved at udvide sin serie af produkter i Hue-konceptet, og Hue Motion sensor er en logisk forlængelse af udbuddet. Og i øvrigt en fin én af salgsen.

Philips har efterhånden udvidet sit smarte Hue-system med stort set alt, hvad man kan forestille sig af produkter inden for belysning. Nu er turen så kommet til rumfølere, der automatisk vil kunne tænde lyset, når der er bevægelse i rummet.

Det sker med Philips Hue Motion Sensor, og ideen med sådan en rumføler er naturligvis, at lyset tænder når, nogen bevæger sig i rummet. Og når en rumføler så samtidig kobles til et smart system som Philips Hue, kan den bruges til et utal af praktiske ting.

Let opsætning

Hue Motion Sensor sættes op på væggen ved at man skruer en lille magnet op, som Motion Sensor så sættes på.

Føleren bruger to AAA-batterier, der dog kan vare evigheder. Dernæst sætter man den op via appen på telefonen – en proces, der tager to minutter. Sidst, men ikke mindst, vælger man hvordan, og hvornår den skal reagere.

Philips Hue Motion Sensor

Foto: Philips

Ikke mere ”Av, min fod!”

Om natten kan den lille føler eksempelvis bruges til at tænde et svagt (og rødligt) lys, der ikke gør ondt i øjnene – super praktisk, hvis man skal på toilettet, og der er meget mørkt på vejen derud.

Man kan indstille føleren sådan, at den kun er aktiv, når der er mørkt, så lyset ikke tændes i dagtimerne, og der kan sættes et utal parametre for, hvordan og hvornår lyset skal reagere.

Alt i alt er Hue Motion Sensor en kærkommen udvidelse til et i forvejen glimrende system. Vi elsker det, men Philips, hvor bliver de små fatninger af? 😉

Det taler for …
 Diskret design.
Praktisk for nattetissere.
 Let opsætning.
Det taler imod …
 Bruger AAA-batterier.

Testen af Philips Hue Motion Sensor er bragt i samarbejde med iNPUT.

Kommentarer