Skønhed og helse

Test: Remington Colour Protect hårtørrer

Remington Colour Protect hårtørrer
Foto: PriceRunner

Tørt hår på et øjeblik – enhver hårtørrers vigtigste opgave. Med Remingtons Colour Protect hårtørrer skulle også hårfarven få længere liv. Vi har haft hårtørreren til test.

Test PriceRunnerTestet af Julie Kirstine Denis, studentermedarbejder

Den nye føntørrer fra Remington, der er en del af Remingtons Colour Protect-serie, skulle efter sigende holde længere tid på hårfarven, alt imens den har et feminint og lækkert design.

Den nye Remington D6090 Colour Protect hårtørrer sprudler af en tøset lilla farve, som gør den hyggelig at have i hænderne. Det var min første konstatering, da jeg havde hårtørreren i hænderne første gang. Føntørreren er desuden let og nem at anvende. Derudover er føntørreren praktisk, da den ikke er voldsomt stor, hvorfor den nemt kan smides i weekendtasken, når man skal ud af huset.

Læs også: Test af Remingtons Reveal-serie

For mig er det vigtigste i en hårtørrer, at den kan tørre mit hår hurtigt og nænsomt. Det er i mine øjne enhver føntørrers vigtigste opgave, og det synes jeg også, at denne føntørrer lever op til. Følelsen af at træde ud af badet med drivvådt hår – som tager en evighed at ordne, når det først skal tørres og derefter sættes – er en ting, som jeg tror, at alle langhårede kan blive enige om er et irriterende problem.

Nu slår Remington i sit salgsmateriale sig op på, at deres Remington D6090 Colour Protect hårtørrer beskytter hårfarven.

Hårtørren kan prale af at indeholde den allernyeste teknologi, da denne smarte hårtørrer har en unik belægning på det keramiske bagstykke, som er gennemtrængt med farvebeskyttende micro balsam partikler.

Derved låses hårfarven fast og balsam partiklerne hjælper med at beskytte mod farve falmning, der ellers forårsages af hårvask og eksponering af UV lys. Mens du styler vil balsam partiklerne blive overført til dit hår, så du efterlades med super glat, farveintenst og sundt hår.” 

Jeg har dog ikke kunnet se egentlige resultater i forhold til, hvorvidt min hårfarve har holdt bedre sammenlignet med den ældre føntørrer, jeg har liggende i skuffen. Jeg farvede sidst mit hår for to måneder siden, hvorfor jeg har haft et stort overblik over, hvor godt denne føntørrer holder på hårfarven.

Remington Colour Protect hårtørrer

Foto: PriceRunner/Julie Kirstine Denis

Brugsanvisningen til denne hårtørrer er desuden let anvendelig, og der er intet “hokus pokus” ved produktet, som gør hårtørreren svær at anvende.

Dog må jeg konstatere, at føntørrerens knap – der gør det muligt at tørre dit hår med kold luft – sidder en anelse upraktisk. Knappens placering gjorde nemlig, at jeg indimellem kom til at holde knappen inde, selvom det ikke var min mening. Det var ikke i mine øjne ikke særlig praktisk, når jeg forsøger at tørre mit hår hurtigt med den varme luft.

Remington Colour Protect hårtørrer

Foto: Remington

Det er en anelse irriterende, synes jeg. Knappen til kold luft burde simpelthen være placeret et andet sted end hvor det i dag er tilfældet.

Hårtørreren har i øvrigt tre niveauer i forhold til styrke og varme, og niveauerne er både fine og velfungerende.

Produktet virker overordnet meget holdbart og af en god kvalitet, hvilket jeg sætter stor pris på, når jeg ligger mine penge i et produkt, som jeg forventer, der kan holde længe – altså flere år frem. Prisen for denne Remington hårtørrer ligger i øvrigt på mellem 300 og 400 kroner.

Remington D6090 Colour Protect hårtørreren er overordnet en udmærket hårtørrer, som tørrer dit hår hurtigt. Men som sagt: Jeg har ikke kunnet se egentlige resultater i det specielle, som denne føntørrer reklamerer med og slår sig op på – nemlig at den kan sikre en længerevarende holdbarhed af din hårfarve. Men håret bliver tørt, og hårtørreren er let og nem at anvende.

Se forhandlere af Colour Protect hårtørreren på PriceRunner.dk

Hårtørreren er stillet til rådighed til test af Remingtons PR-bureau.

Kommentarer