Skønhed og helse

Test: Remingtons Reveal-serie

Remington Reveal
Foto: Remington

Glat, smuk og blød hud. Det er idealet for mange, og blandt andre skønhedsproducenten Remington slår sig op på netop det. Vi har testet et par af deres seneste Reveal-produkter.

Skøn og blød hud. Det er must for mange – især kvinder, og der er et væld af skønhedsprodukter på markedet, der netop lover en dybderensende behandling af alt fra ansigtet til fødderne og resten af kroppen.

Det gør blandt andre britiske Remington – og et par af deres seneste produkter har vi fået til test af Remingtons danske PR-bureau. Det er mere specifikt tre af PriceRunners studentermedarbejdere, der har haft produkter fra Remingtons Reveal-produktserie til test. Og det er tre positive testpersoner, der henover to uger har testet og gjort sig erfaringer med Remington Reveal-produkterne.

Det kan du læse mere om på de kommende sider, hvor du også kan blive klogere på testpersonernes erfaringer og oplevelse med de enkelte produkter. Det drejer sig om en fodfil, en rensebørste til ansigtet og en rensebørste til kroppen, som med producentens egne navne hedder:

 Remington CR4000 Reveal Perfect Pedi → Side 2
 Remington FC1000 Reveal Facial Cleansing Brush → Side 3
 Remington BB1100 Reveal Wet & Dry Rotating Body Brush → Side 4

… og lige herunder kan du se, hvad vores tre testpersoner særligt har lagt vægt i deres bedømmelse af skønhedsprodukterne.

Kommentarer