Hvert år lanceres nye kameraer, objektiver og diverse kameratilbehør, men hvilket kameraudstyr er egentlig bedst? Få svaret her, når vi giver dig overblikket over dette års TIPA Awards-vindere!

Dine billeder og videoer skal helst sidde lige i skabet, når du tager dit spritnye kameraudstyr i brug. Især med tanke på, at prislappen for spejlreflekskameraet og det dertilhørende kameraobjektiv ofte er en dyr affære. Fra et par tusinde til flere tusinde kroner.

Populære kameraer på PriceRunner

Men hvordan sikrer man sig, at man har fået købt et godt kamera og fundet det bedste kameraudstyr? Jo, det er altid godt at skele til diverse test og anmeldelser af det produkt, man har i tankerne, ligesom årlige prisuddelinger kan være relevante at se på.

Eksempelvis TIPA Awards, der hvert forår bliver givet til det bedste kameraudstyr, der er blevet lanceret i løbet af det forgangne år siden sidste års prisuddeling.

Awards til vejledning og anerkendelse

Det er brancheforeningen ‘Technical Image Press Assocation’ (TIPA), der for 27. gang har kåret det bedste kameraudstyr på tværs af 40 forskellige produktkategorier.


Se også: TIPA Awards 2016 – Bedste kameraudstyr udpeget


Alt fra spejlreflekskameraer og objektiver til bedste kameradrone og kameratilbehør er blevet bedømt af 28 redaktører fra forskellige magasiner, der henvender sig til både amatører og professionelle fotografer. Altså skulle der være taget højde for lidt af hvert, når dommerpanelet har lagt vægt på:

Hvor nemt er udstyret at bruge?
Pris.
Kameraudstyrets ydelse.
Producenternes brug af førende teknologi, design og ergonomi.
Innovation.

TIPA Awards 2017

Grafik: TIPA

Se det bedste kameraudstyr her

Vi har på de følgende sider samlet de mange TIPA Awards 2017-produkter, så du nemt kan klikke dig videre og få et overblik over antallet af forhandlere og også sammenligne priser på de TIPA Awards 2017-tildelte produkter.

Bedste spejlreflekskameraer og objektiver → Side 2
Bedste systemkamera og objektiver → Side 3
Bedste videokamera → Side 4
Bedste kameratilbehør og øvrigt → Side 5

Her kan du få en forsmag på et par af de TIPA Award-vindende produkter:

Huawei P10Bedste kamera-smarthone
Huawei P10 / Huawei P10 Plus

DJI Phantom 4 ProBedste kameradrone
DJI Phantom 4 Pro

Bedste actionkameraBedste actionkamera
Sony FDR-X3000R

Kommentarer