Tøj og tilbehør

Lækker med læder

Læder bikerjakke
(PR-foto)

Der er masser af læder i butikkerne lige nu. Særligt den klassiske bikerjakke er inde i billedet, men også blødt ruskind har fået sig en renæssance i starten af i år.

Vil du føre dig frem som rå rockmama? I læder fra top til tå eller bare som diskret tilbehør?

Valget er helt op til dig og dit vovemod. For med læder kan du skabe lige dét look, du er i humør til. Fra det rå og rebelske til det feminine og festlige. Læder er supermoderne igen denne sæson.

Bikertøs for en dag

Særligt bikerjakken med skrå lynlås er for alvor inde i billedet igen. Men også cool jakker og nederdele i blødt ruskind som i firserne har fået sig et comeback.

Populære dametøj på PriceRunner

Måske har du allerede en kort læderjakke, som jo har været must-have mange gange før. Så enten skal du støve den gamle af eller ud for at shoppe en ny. Priserne svinger fra de budgetvenlige til dem, der kan ses på bankkontoen.

De fleste førende highstreet-mærker har ved årets start et bud på en moderigtig bikerjakke til fornuftige priser.

Leg med stilen

Den klassiske læderjakke kan bruges til alt. Hvis du styler læderjakken med et par stramme jeans, støvletter eller sneakers får du den seje storby-stil.

Til hverdagsbrug er bikerjakken også helt perfekt sammen med sæsonens vide culotte-bukser eller højtaljede bukser med bindebånd foran. Eller tag en feminin kjole under jakken, find de høje hæle frem, og du er klar til fest.

Se flere typer bikerjakker i forskellige priser i galleriet her:

Renæssance til ruskind

Hvis du vil prøve en knap så rå version, vil ruskind give dig en mere feminin fremtoning end læder. Ruskind har også fået sin renæssance, og butikkerne bugner lige af bud på ruskind i både diskrete og dejligt friske farver.

Blandt andet lyseblå, nude og sort, som du kan se nogle bud på i galleriet:

Lidt er også nok

Hvis du ikke har mod på at lufte et fuldt outfit i læder, kan du bruge læder som lækkert tilbehør. Lidt er nemlig også nok og kan pifte selv en kedelig skjorte op. Eksempelvis med et af tidens rå læderarmbånd, som du selv kan sammensætte efter netop din smag.

Du kan også vælge en taske i trendy ruskind som tilbehør. For tiden er der i hvert fald utallige lækre ruskindstasker i fine forårsfarver ude hos forhandlerne.

– God fornøjelse med jagten på læderjakker og ruskindstasker blandt de mange forhandlere på PriceRunner!

Kommentarer