Se listen: Det ønsker vi os til Black Friday 2017

PriceRunner Black Friday 2017

Elektronik er fortsat det helt store hit, når danskerne går på tilbudsjagt under Black Friday, men også tøj og sko har fundet vej til mænd og kvinders Black Friday ønskeliste. Se, hvad der ellers hitter her.

Mænd vil have hardware – og kvinder ønsker sig software. For nu at blive i samme terminologi.

Sådan kan danskernes jagt på Black Friday tilbud i 2017 kort og godt opsummeres. Elektronisk udstyr i alle varianter er dog fortsat det helt store hit under fredagens tilbudsfest, men tøj og sko er kravlet opad på danskernes Black Friday ønskeliste. Især de yngre kvinder har skrevet tøj og sko øverst på listen.

De danske forbrugere er således slet ikke i tvivl om, hvilke Black Friday tilbud de har tænkt sig at jagte fredag 24. november. Det viser en aktuel spørgeskemaundersøgelse blandt brugerne på PriceRunner.dk, hvor 3.200 brugere har svaret og delt deres forventninger til årets store tilbudsfest.

Det hitter til Black Friday 2017

Særligt smartphones, TV og Apple-produkter topper ønskelisten, men forbrugerne vil i den grad også være vilde med Black Friday tilbud på tøj og sko, når fysiske butikker og webshops igen i 2017 sætter en lang række produkter markant ned i pris i 24 timer. Hele fredagen 24. november.


Læs også: Køber du årets julegaver under Black Friday? Så husk dette


Forbrugerne forventer i øvrigt rabatter på 40 procent blandt årets Black Friday tilbud, indikerer undersøgelsen desuden, ligesom flertallet af danskerne svarer, at de har et budget på op til 2.000 kroner.

Godt 2.200 mænd (= 69 %) og knap 1.000 kvinder (= 31 %) har deltaget i spørgeskemaundersøgelsen, og her kan du se mænd og kvinders TOP10-liste til Black Friday 2017:

Mænds TOP10-liste

#1 Elektronik – generelt
#2 Mobiltelefoner
#3 TV
#4 Tøj
#5 Bærbar PC
#6 PC skærm
#7 Apple-produkter
#8 Sko
#9 Højttalere
#10 Headset

Kvinders TOP10-liste

#1 Tøj
#2 Sko
#3 Køkkenudstyr
#4 Parfume
#5 Mobiltelefoner
#6 Husholdningsapparater
#7 Smykker
#8 Makeup
#9 Apple-produkter
#10 Elektronik – generelt

Lidt uden for TOP10 finder vi blandt andet sportsudstyr, som både mænd og kvinder fortæller, de er interesseret i om fredagen. En undersøgelse fra FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel) indikerede ligeledes sidste år, at sports- og fritidsudstyr optræder på mange på Black Friday ønskelister.

Opsummerer vi svarene fra begge køn, så ser den “fælles” ønskeliste for i år sådan ud:

Black Friday 2017 på PriceRunner

Opsummeret er det disse produkter, der er i høj kurs fredag 24. november 2017. Grafik: PriceRunner

De store hit – her på PriceRunner

Særligt smartphones, spillekonsoller, høretelefoner og øvrig elektronik optrådte på listen over de mest populære produkter på PriceRunner under sidste års tilbudsfredag. Og dét afslører, at netop elektronik og Apple-produkter er i høj kurs og bestemt har danskernes interesse om fredagen.

Her er de 10 mest populære produkter på PriceRunner fra sidste års Black Friday (25. november 2016):

#1 Sony PlayStation 4 Slim 500GB (spillekonsol)
#2 Sony PlayStation 4 500GB (spillekonsol)
#3 Apple iPhone SE 64GB (mobiltelefon)
#4 Sony PlayStation 4 Pro 1TB (spillekonsol)
#5 Apple iPhone 7 32GB (mobiltelefon)
#6 Apple iPhone 5S 16GB (mobiltelefon)
#7 Apple iPhone 6S 32GB (mobiltelefon)
#8 Apple iPad Air 2 32GB (tablet)
#9 Battlefield 1 PS4 (PS4 spil)
#10 Bose QuietComfort 35 (høretelefoner)

Vi kan kun gisne om, hvilke produkter der finder vej til TOP10 på PriceRunner.dk under Black Friday 2017, men med danskernes Black Friday ønskelister in mente, kan vi få en idé om, hvad der venter.

– Hvad har du noteret på din Black Friday ønskeliste?

Kommentarer