Tilbud og service

Danmarks bedste shoppingcenter 2017 ligger i …

Frederiksberg Centret Danmarks Bedste Shoppingcenter 2017

Mere end 20 shoppingcentre har konkurreret om en række titler, heriblandt ‘Danmarks Bedste Shoppingcenter 2017’. Men også det hyggeligste, flotteste og mest innovative shoppingcenter er blevet kåret. Se alle vinderne her.

Hvilket shoppingcenter har de bedste spisesteder? Hvilket center er egentlig det hyggeligste? Og hvilket shoppingcenter er i grunden Danmarks bedste ahoppingcenter?

De spørgsmål – og flere til – er nu blevet besvaret. Her i slutningen af oktober har Detail-forum.dk, der er et netværk for ledere i dansk detailhandel, samt Institut for Center-Planlægning (ICP) nemlig kåret Danmarks Bedste Shoppingcenter anno 2017 i en række kategorier.

I alt ni prestigefyldte priser er da blevet uddelt til danske shoppingcentre. For 10. gang, sådan som Detail-forum.dk også skriver på sin hjemmeside, og det er med lidt af en gentagelse af “Danmarks Bedste Shoppingcenter”, da Frederiksberg Centret nu for anden gang kan flotte sig med denne titel.

Frederiksberg Centret er Danmarks Bedste Shoppingcenter 2017

Frederiksberg Centret er kåret som Danmarks Bedste Shoppingcenter 2017. Foto: Frbc-shopping.dk

De bedste shoppingcentre 2017

Kåringen af Danmarks Bedste Shoppingcenter sker blandt andet med afsæt i 100 interviews med stamkunder i hver af de centre, der har tilmeldt sig – det er der i øvrigt 24 shoppingcentre, der har gjort.

Disse storcentre deltog i konkurrencen

BIG Shoppingcenter, Herlev · BROEN Shopping, Esbjerg · Bruuns Galleri, Aarhus · Bryggen, Vejle · Field’s, København S · Fisketorvet – Copenhagen Mall, København V· Frederiksberg Centret · Frihedens Butikscenter, Hvidovre · herningCentret · Hørsholm Midtpunkt · Kolding Storcenter · Lyngby Storcenter · Metropol Shoppingcenter, Hjørring · Ringsted Outlet · RO’s Torv, Roskilde · Rødovre Centrum · Sct. Mathias Centret, Viborg · Sillebroen Shopping, Frederikssund · Spinderiet, Valby · Tarup Centret, Odense NV · Waterfront Shopping, Hellerup · WAVES shoppingcenter, Hundige · Vestsjællandscentret, Slagelse · Aalborg Storcenter.

Kilde: Detail-forum.dk

En jury bestående af fagpersoner fra detailbranchen har desuden bedømt shoppingcentrene i forhold til centrenes visioner, mål og resultater Fagpersonernes bedømmelse er sket på baggrund af et spørgeskema, som centrene selv har udfyldt.

Med juryens og kundernes bedømmelser in mente har Detail-forum og IPC således kunnet kåre de bedste shoppingcentre i Danmark i kategorierne:

Danmarks Bedste Shoppingcenter 2017 – over 25.000 m²
Frederiksberg Centret

Danmarks Bedste Shoppingcenter 2017 – under 25.000 m²
Spinderiet, Valby

Det hyggeligste shoppingcenter 2017
Rødovre Centrum

Det flotteste shoppingcenter 2017
Waterfront Shopping, Hellerup

Shoppingcentret med bedste service 2017
Frederiksberg Centret

Shoppingcentret med bedste aktiviteter 2017
herningCentret

Shoppingcentret med bedste spisesteder 2017
Field’s, København S

Det mest bæredygtige shoppingcenter 2017
Fisketorvet – Copenhagen Mall, København V

Det mest innovative shoppingcenter 2017
Fisketovet – Copenhagen Mall, København V

Kåringen af Danmarks Bedste Shoppingcenter sker hvert andet år, og ifølge listen ovenfor skal du tilsyneladende et smut forbi hovedstaden, hvis du ønsker at shoppe i et af de bedste shoppingcenter herhjemme. Eksempelvis til Spinderiet i Valby, der er kåret som Danmarks bedste shoppingcenter under 25.000 m².

Frederiksberg Centret, der er Danmarks bedste shoppingcenter over 25.000 m², skal desuden repræsentere Danmark i konkurrencen om at blive Skandinaviens Bedste Shoppingcenter i 2018.

Kommentarer