PriceRunner

Stort pristjek: Danmarks billigste byggemarked er …

Danmarks billigste byggemarked 2017

Hvem er Danmarks billigste byggemarked? For femte år i træk har vi gennemført et omfattende pristjek for at besvare netop det spørgsmål.

239 eller 399 kroner? Hvad vil du helst betale for en havespade? Og hvad vil du slippe for en tommestok; 24,95 eller 59,95 kroner?

Svaret giver formentlig sig selv, men der er netop god grund til at være vågen, inden du smutter forbi nærmeste byggemarked. For der er overraskende stor forskel på prisen på identiske eller direkte sammenlignelige produkter.

Det viser et omfattende pristjek, vi på PriceRunner for femte år i træk står bag.

Pristjek udpeger billigste butik

Vi har pristjekket og sammenlignet 23 typiske produkter, som Gør Det Selv-kunden køber i byggemarkedet. Et større pristjek, som samtidig gør, at vi kan kåre Danmarks billigste byggemarked – for femte år i træk.

– “Igen er det Jem&Fix, der løber med titlen som Danmarks billigste byggemarked, men flere af de øvrige store byggemarkeder klarer sig dog fornuftigt i prisanalysen,” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

Danmarks billigste byggemarked

Interesseret i vores prisanalyse? Klik på tabellen og se pristjekket i større format.

For femte år i træk snupper Jem&Fix altså titlen som Danmarks billigste byggemarked – forfulgt af Bauhaus, Silvan, Stark og XL-Byg på de næste pladser.

Populært elværktøj på PriceRunner

– “Det kan altid betale sig at sammenligne priser, når der skal købes ind i byggemarkedet. Vi har fundet produkter, hvor prisen er både 2 og 3 gange højere end i billigste byggemarked,” konkluderer Martin Andersen.

Eksempelvis er 5 liter Gori 88 træbeskyttelse set til 549 kroner i billigste butik, mens en tilsvarende spand Gori 88 træbeskyttelse er fundet til 729 kroner i den dyreste butik. Altså 180 kroner mere end billigste byggemarked.

Ny båndsliber? Bedst-i-Test har fundet en testvinder!

Tre gode råd inden du køber

Priserne kan meget vel have ændret sig, siden vi gennemførte pristjekket i uge 16, da mange af varerne ofte er på tilbud eller del af kampagner. Derfor har vi her samlet tre gode råd, som du bør tage med dig, når du handler til dine byggeprojekter – hvad enten det er i Danmarks billigste byggemarked eller et af de øvrige på markedet.

1 Køb dér, hvor det er billigst – og lad være med at købe alle produkter i en butik.

2 Gå efter tilbuddene på de mest populære sæsonprodukter – eksempelvis træbeskyttelse.

3 Kend dit behov, så du køber det rigtige. Hvorfor betale dyrt for en tommestok, hvis blot den foldes ud et par gange?

… og husk da PriceRunners vise ord: Sammenlign før du handler! 

Kommentarer