Hus og have

Gå ikke ned på gear til grillen

Grill tilbehør
(PR-foto)

Det rigtige grill tilbehør kan gøre grilloplevelsen endnu bedre, og der findes en masse forskelligt grill tilbehør. Få lidt inspiration her.

Maden smager bedre, og samtidig kan du lave spændende og anderledes mad på grillen med det rette grill tilbehør. Her får du inspiration til det grill tilbehør, der passer til dine behov – uanset om du er begynder eller grillentusiast.

Rotisserier, der drejer din kylling, lammekølle eller porchetta rundt under hele tilberedningen og sikrer en ensartet overflade, eller brødhylder, der sørger for at dit brød bliver sprødt, men ikke sort. Det er bare noget af det grill tilbehør, der er på markedet lige nu.

Grill tilbehør

(PR-foto)

Kun fantasien sætter grænser

Der findes tilbehør til både kulgrillen og gasgrillen, og efterhånden er udvalget så stort, at du kan imponere dine gæster ved at lave både forretten, hovedretten og desserten på grillen.

Populært grill tilbehør på PriceRunner

Grill tilbehøret er dét, der løfter din menu fra gennemsnitlig til gourmet, så det kan godt betale sig at investere i det.

Kun fantasien sætter grænser, og har du en begrænset én af slagsen, kan du selvfølgelig finde masser af kogebøger med opskrifter til lækre grillmenuer, der vil få dig til at fremstå som grillens svar på Jamie Oliver.

Bagesten som grill tilbehør

(PR-foto)

Grill tilbehør: Bagværk på grillen

Når du har fået nok af de grillede pølser og bøffer, er det tid til at udvide dit grillrepertoire og prøve noget nyt på grillen. Hvad med sprøde pizzaer, lune æbleskiver eller lækkert hjemmebagt brød fra grill?

Det er ikke nogen hemmelighed, at de bedste pizzabunde laves på en grill. Det er nemlig her, du kan få den helt rigtige skorpe og smag, som du normalt må købe dig til.

Der findes masser af bagesten, runde eller firkantede, på markedet blandt det meget grill tilbehør, så der er helt sikkert også én, der passer til din grill. Du kan også lave æbleskiver med en æbleskivepande til grillen, eller hvad med lækre pandekager lavet på pandekagepanden til grillen?

grill tilbehør

Grillholder til spareribs eller flæsk. (PR-foto)

Mere plads og styr på det hele

Det er smart at grille i en grillholder! De fås til for eksempel stegeben, kartofler, grøntsager og som noget nyt: stegt flæsk.

Hold styr på brødet med en brødhylde og de små stykker kød med en beholder, som forhindrer, at det falder ned mellem ristene. Dine majs bliver mere ensartet grillet, hvis du griller dem i en majsholder, og grøntsagerne kan du holde styr på i en grøntsagskurv.

Kyllingen laves bedst på et rotisseri, der drejer kødet rundt under stegningen og giver et lækkert og ensartet resultat.

Weber iGrill3 termometer - grill tilbehør

Weber igrill3 bluetooth termometer

Perfekt steg med grilltermometer

Vil du være sikker på, at stegen eller kyllingen får den helt rigtige kernetemperatur, så anskaf dig et stegetermometer til grillen. Webers nye trådløse Bluetooth-termometer iGrill 3 lader dig måle temperaturen på op til fire forskellige stykker kød på en gang.

Du kan også finde et helt andet grill termometer, der måler, om temperaturen i din kuglegrill er rigtig, og elsker du smagen af bagte kartofler, findes der også grill tilbehør, der lader dig måle temperaturen i dine bagekartofler med hårfin præcision.

– Go’ appetit og god jagt efter grill tilbehør, som du finder her via PriceRunner! 


Artiklen om grill tilbehør er oprindeligt publiceret af Hanne Mikkelsen i marts 2016. Siden opdateret og versioneret af Kim Nielsen 23. juli 2017 med aktuelle produkter.

Kommentarer