Hus og have

Her er appen der identificerer blomster for dig

Med denne app har du din helt egen haveekspert i din lomme … Og den er gratis at hente og bruge!

Det er endelig blevet sommer i Danmark, og det indebærer ofte at vi tilbringer en stor del af vores tid udendørs på blandt andet at nyde solen, grillmaden, de høje temperaturgrader samt de nyudsprungne træer og alle de farverige blomster …

Og har du – ligesom jeg selv – heller ikke helt styr på alle de ‘dersens’ farverige blomster og derfor svært ved at kunne kende forskel på for eksempel en rose og en tulipan eller en helt tredje blomst, så er der endelig hjælp at hente!

Tag et billede og få svar

Hjælpen kommer i form af appen “LikeThat Garden”, som på hurtig og simpel vis identificerer planter og blomster for dig. Appen minder utroligmeget om den velkendte “vino” app som identificereralverdens vine.

Fremgangsmåden er desuden også den samme i de to apps. Det eneste du skal gøre er at tage et billede af en blomst eller plante med din smartphones kamera, og herefter vil appen straks scanne billedet samt fortælle dig, hvilken blomst der er tale om. Det tager ganske få sekunder.

Ikke nok med det så giver appen dig også en masse andre informationer, der er hentet ned fra Wikipedia, om planten, såsom informationer omkring hvordan man bedst passer på blomsten samt hvor i verden, man kan finde den.

LikeThat Garden app

(PR-fotos)

Kræver ikke noget set-up

LikeThat Garden-appen er meget nem at bruge, og det kræver desuden heller ikke noget set-up, hvilket betyder, at så snart du har downloadet appen, kan du straks begynde at bruge den uden at skulle tilmelde dig som bruger eller lignende.

Appen fungerer desuden bedst, når du tager fotoet tæt på og i fuldt lys. Det betyder selvfølgelig, at du er bedst stillet i løbet af dagen.

For at appen kan fungere i forhold til at kunne scanne billederne, kræves det, at der er internetforbindelse på din smartphone, men du kan også vælge at gemme billederne på din telefon og analysere dem senere, når du har internetforbindelse.

LikeThat Garden fylder cirka 17 MB og er gratis at hente til iOS-enheder.

Kommentarer