Hus og have

4 ting du kan bruge en hyndeboks til

Hyndeboks
(PR-foto)

En hyndeboks sørger for nydelig opbevaring af alskens ting og sager. Her er fire ting, du kan bruge din hyndeboks til.

Hyndebokse findes i mange forskellige materialer, størrelser og former, men forskellene til trods har de alligevel én ting til fælles. De er den ideelle løsning til opbevaring af en hel masse ting og sager – ikke kun om sommeren, men også resten af året.

Spørgsmålet er naturligvis blot: Hvilken type hyndeboks er du på jagt efter?

1 Ungernes legesager

Kender du det, når ungernes udendørs legetøj spreder kulør på græsplænen og i bedene på den ufede måde? Og du så tager en runde for at samle sammen i en beholder, der skriger ”farvestrålende rodebutik” til omgivelserne?

Det er så her, hyndeboksen kommer ind i billedet. Her kan du gemme legetøjet af vejen, så det ser pænt ud men stadig er lige ved hånden. Samtidig er en hyndeboks så stor, at der også kan være plads til noget af det mere pladskrævende legetøj.

Hyndeboks

(PR-foto)

2 Rodebunken bag huset

Prøv at kigge på bagsiden af ethvert parcelhus, og der er en ret god sandsynlighed for, at pladsen er fyldt op med tomme småkrukker, visne løgplanter og bambuspinde. Med andre ord alt det grej som du gerne vil have ude af syne, fordi du ikke skal bruge det lige nu.

Der er bare det ved det, at det ofte ikke er ude af syne overhovedet. Måske er det dig selv, der bliver en lille smule irriteret, hver gang du kommer den vej forbi. Men det kan også være din nabo, som har et vindue, der vender mod din rodebunke.

I en hyndeboks kan du gemme lettere ting ad vejen på en pæn måde.

Hyndeboks

(PR-foto)

3 Planteentusiastens sager

Hvis du er en rigtig plantenørd, er der en vis sandsynlighed for, at du ejer en bunke redskaber, spirebokse, plastikpotter og så videre. I en hyndeboks er det af vejen samtidig med at tingene ligger i tørvejr. Og du slipper for, at plastikpotterne flyver rundt i haven, hver gang vejrguderne skruer op for blæsten.

Pssst … vidste du, at du kan sammenligne priser på krukker og blomsterkasser via PriceRunner?

Måske har du endda et hjørne med såbord, hvor du kan stå at plante krukker til og den slags. Så kan hyndeboksen få en plads, så du har alt, du skal bruge, der hvor du skal bruge det.

Hyndeboks

(PR-foto)

4 Havens hynder

Du kan selvfølgelig også bare vælge at bruge din hyndeboks til det, den er beregnet til. Nemlig hynder. Så slipper du for, at hynderne hen over sommeren ender med at have fast plads inden for terrassedøren, når de ikke er i brug.

Find din nye hyndeboks via PriceRunner

Kommentarer

Om skribenten

Berit Lypart

Berit Lypart

Jeg er oprindelig forstadskøbenhavner, men har nu slået mig ned i det midtjyske. Her arbejder jeg som forfatter, artikel-skribent og blogger. Særligt emner som hus og have, miljø, byggeri, madlavning og rejser ligger mit hjerte nært, og jeg skriver om flere af emnerne her på PriceRunner.