Her er årets helt store julegavehit på ønskesedlen

PriceRunner Julegaver
Grafik: PriceRunner

Nu er det definitivt jul og dermed også tid til at finde årets julegaver! Men hvad hitter egentlig blandt mænd og kvinder og børn? Det overblik er vi nu klar med.

Du kender muligvis til situationen. Nemlig at finde den helt rigtige julegave til ham eller hende. Det kan være en svær opgave, for modtageren må og skal jo gerne blive glad for at pakke julegaven op.

Den situation kender vi alt til her på PriceRunner-kontoret, og derfor er vi klar med en lille oversigt over årets populære julegaver og julegaveønsker.

Måske det kan kaste nogle julegaveideer af sig? Hvis du allerede har julegaverne i hus, ja, så kan du eventuelt tjekke, om dine gavemodtagere har ønsket sig noget magen til det, som vi nu lister her på siden 😉

– Go’ juleshopping og glædelig jul! 
Vh Team PriceRunner.


Populære julegaver til børn

Hos de helt yngste gavemodtagere, nemlig de 0- til 12-årige, finder vi en række populære produkter. For når det gælder julegaver til børn, ja, så er LEGO altid et sikkert hit, ligesom legetøjsvåben som Nerf og også alt Frost legetøj, der relaterer sig til Disney-filmen af samme navn, hitter.

Gavehit til piger

 

 


Topønskerne hos de unge

Rykker vi et par alderstrin op og ser helt generelt på de 18- til 35-årige, sådan som aldersinddelingen lød i PriceRunners traditionsrige juleundersøgelse, står det klart, at årets gavehit er en flad én af slagsen og også gerne nem at finde.

Derfor er det enten gavekort eller penge, som danskerne ønsker sig mest – nøjagtig som sidste år. Med et gavekort vil vi gerne sikre os, at gaven nu også er den rigtige julegave og ikke skal byttes på grund af fejlagtig størrelse eller farve. Ellers hitter følgende:

Unge kvinders julegaveønsker

1. Gavekort til shopping
2. Tøj
3. Brugskunst
4. Penge
5. Mobiltelefon
6. Sko
7. Gavekort til rejser
8. Smykker
9. Makeup
10. Parfumer

Unge mænds julegaveønsker

1. Penge
2. Gavekort til shopping
3. Udstyr til gaming
4. Mobiltelefon
5. Tøj
6. TV
7. Bluetooth lyd
8. Lyd
9. Spil
10. Computer

 


Hit-juleønskerne hos mænd

Værktøj. Penge. Mobiltelefoner. Netop sådan lyder årets tre mest populære julegaver til mænd på tværs af alder.

I hvert fald når vi ser på de generelle juleønsker fra mænd, som vi har modtaget i vores årlige juleundersøgelse, hvor knap 4.000 brugere har delt sine julegaveønsker med os. Mobiltelefoner har ellers i en årrække været et stykke nede på ønskelisten, men nu skulle de altså igen være at finde blandt de allerhotteste ønsker, hvis besvarelserne står til troende.

Mænds gaveønsker

1. Værktøj
2. Penge
3. Mobiltelefon
4. Gavekort il shopping
5. TV
6. Tøj
7. Gavekort til rejser
8. Lyd
9. Bærbar
10. Bluetooth lyd

Mænds gaveønsker

 


På kig efter julegaver til hende?

Også de bløde pakker får uden tvivl et comeback under årets julehandel, afslører vores juleundersøgelse.

Tøj og sko er da i TOP10, når det gælder julegaver til hende, ligesom brugkunst som vaser og andet lækkert til boligen kommer til at fylde godt op under juletræet.

Kvinders gaveønsker

1. Gavekort til shopping
2. Brugskunst
3. Tøj
4. Gavekort til rejser
5. Penge
6. Mobiltelefon
7. Gavekort til underholdning
8. Smykker
9. Sko
10. Parfume

 

Kvinders gaveønsker

11. Køkkenudstyr
12. Taske
13. Bøger
14. Tablet
15. Lingeri
16. Køkkenmaskiner
17. Makeup
18. TV
19. Bærbar PC
20. Sportstøj

 


… og lad os så lige opsummere til slut: Det vigtigste er ikke værdien af den gave, du giver – men mere tanken og overraskelsen i, at gaven kommer fra netop dig. Og så er det i øvrigt skønt at give gaver – bare ikke at betale for meget for dem.

– Så husk at sammenlign prisen, før du juleshopper 

Kommentarer