PriceRunner

Danskerne har delt deres ønsker med os: Her er årets største juleønsker

PriceRunner Julegaver
Grafik: PriceRunner

Årets klart største julegavehit er igen i år en flad én af slagsen. Penge og gavekort står øverst på listen, men klassiske gaver som tøj, sko og elektronik må dog stadig gerne lægges under juletræet.

Mænd ønsker sig penge, og kvinder ser helst, at der ligger gavekort under juletræet i år.

Sådan lyder den overordnede konklusion i PriceRunners traditionsrige juleundersøgelse, som vi for femte år har kørt blandt brugerne på PriceRunner her op til jul . I år har knap 3.600 brugere på PriceRunner i alderen 18 til 75 år delt deres juleønsker med os, og det er der kommet et par juleønskesedler ud af:

 Det ønsker kvinder sig til jul
 Her er top-juleønskerne hos mænd

Julegavelisterne afslører, at danskerne – i lighed med de sidste par år – mest af alt ønsker sig gavekort eller penge i julegave. En gave, der er nem at finde og ikke mindst simpel at pakke ind, og så betyder sådan en julegave naturligvis også, at gavemodtageren slipper udenom det store bytteræs i dagene efter jul.

Men tilhører du den gruppe, der mener, at kolde kontanter hører sig til fødselsdage og bestemt ikke juleaften, så indikerer juleundersøgelsen, at bløde pakker som tøj og sko også vil falde i god jord til jul.

Kast et nærmere blik på listerne nedenfor og se, hvilke produktkategorier der ellers hitter på danskernes juleønskesedler.


Det ønsker kvinder sig til jul

Får du en besked med juleønsker fra en kvinde, tyder meget på, at gavekort til shopping eller rejser figurerer på listen. Gavekortet er nemlig det mest populære ønske til julen 2017 blandt de godt 1.400 kvinder, der har deltaget i juleundersøgelsen.

… og derefter remses så juleønsker op som tøj, sko, smykker og parfume, ligesom en mobiltelefon da gerne må finde vej under juletræet. Lidt uden for top10 nævnes i øvrigt produktkategorier som køkkenudstyr og bøger som juleønsker, så det kan også være en oplagt julegaveidé?

Kvinders julegaveønsker (18 til 39 år)

#1 Gavekort til shopping
#2 Gavekort til rejser
#3 Tøj
#4 Penge
#5 Mobiltelefon
#6 Sko
#7 Smykker
#8 Gavekort til underholdning
#9 Møbler
#10 Parfume

Kvinders julegaveønsker (40 til 55 år)

#1 Gavekort til rejser
#2 Gavekort til shopping
#3 Smykker
#4 Tøj
#5 Gavekort til underholdning
#6 Penge
#7 Parfume
#8 Mobiltelefon
#9 Sko
#10 Brugskunst

 


Her er de største juleønsker hos mænd

Ser vi på de generelle juleønsker blandt mænd, står det klart, at årets julegaver meget gerne må byde på penge. Det er nemlig dét juleønske, der gentages absolut flest gange blandt de knap 2.200, der har deltaget i årets juleundersøgelse.

Indeholder julegaven værktøj, tøj og sko eller diverse tech-produkter, vil gaven formentlig også falde i god jord, da de sager også optræder øverst på juleønskesedlen, når man spørger mænd ind til, hvad de særligt ønsker sig til julen 2017.

Mænds julegaveønsker (18 til 39 år)

#1 Penge
#2 Mobiltelefon
#3 Gavekort til shopping
#4 Værktøj
#5 Tøj
#6 TV
#7 Udstyr til gaming
#8 Høretelefoner og højttalere
#9 Sko
#10 Gavekort til rejser

Mænds julegaveønsker (40 til 55 år)

#1 Mobiltelefon
#2 Penge
#3 Gavekort til rejser
#4 Tøj
#5 Gavekort til shopping
#6 TV
#7 Tablet
#8 Gavekort til underholdning
#9 Sko
#10 Bærbar PC

 


Spørgsmålet er dog blot, hvordan juleønsker som mobiltelefon og TV harmonerer med danskernes totale gavebudget, der ifølge årets juleundersøgelse synes at være på mellem 1.000 og 3.000 kroner samlet set. Men det er måske sådanne juleønsker, som gavehit nr. #1 skal hjælpe med at realisere? 😉

Via PriceRunner kan du naturligvis danne dig et overblik over de butikker, der forhandler netop de julegaver, du har noteret på din indkøbsliste, ligesom du ved at sammenligne priser kan finde årets julegavehit, der matcher netop dit december-budget.

– Go’ juleshopping og glædelig jul! 
Vh PriceRunner

Kommentarer