Legetøj, chokolade og spiritus. Julekalendere gemmer på mange spændende sager – til alle typer og til store som små. Få inspiration til dit valg af julekalender til julen 2017 her!

Når kalenderen skifter fra november til december, synes juleaften pludselig inden for rækkevidde, og mange af os holder styr på dagene frem mod juleaften med en julekalender. Naturligvis for at forsøde tilværelsen en smule for os selv eller menneskerne omkring os.

Hver dag afsløres en ny overraskelse bag kalenderens låger, alt imens der tælles ned til juleaften. Spørgsmålet er naturligvis blot: Hvilken type overraskelser byder julekalenderen på? For skal det være legetøj til barnet, lidt spiseligt og lækkert til den søde tand eller spændende mini-flasker med spiritus?

Julekalendere 2017 til børn og voksne

På de næste sider zoomer vi ind på udvalgte julekalendere til julen 2017, blandt andre årets kalendernyheder fra LEGO.

Men ønsker du fluks at sammenligne priser og finde butikker, der sælger julekalendere 2017, kan du med fordel klikke på billederne herunder. Så får du det store overblik via PriceRunner.dk.

Vi håber, du finder den julekalender til julen 2017, du søger, så du kan forsøde tilværelsen hver dag op til juleaften – for dig selv eller andre. På de næste sider kan du i hvert fald finde lidt inspiration:

Side 2: Julekalendere 2017 med legetøj
 Side 3: Julekalendere med spiselige lækkerier
 Side 4: Julekalendere med rom, gin og whisky
 Side 5: Julekalendere til dit kæledyr

Her fra PriceRunner lyder et (tidligt) glædelig jul! 

Næste side: Julekalendere 2017 med legetøj

Kommentarer