Hus og have

Nyt til efteråret fra Kay Bojesen: Se det hele her

Kay Bojesen Efterårskollektion 2017 - Abe røget eg/eg
Foto: Kay Bojesen

Familieforøgelse, benzin i blodet og mere til væggen. Alt det byder Kay Bojesen på i sin nye efterårskollektion 2017. Og de forskellige nyheder ser vi her nærmere på.

Kay Bojesens ikoniske abe har fået sig et par brødre, julemanden sin kone og så er der samtidig nyt til væggen.

Alt sammen som en del af Kay Bojesens efterårskollektion 2017, hvor Kay Bojesens Denmark føjer flere medlemmer til det finurlige træfigur-univers, som vi alle efterhånden kender så godt. Man fristes til at sige, at “det bliver i familien”, nu hvor den populære abe får flere artsfæller. Og endda bijobber lidt som fotomodel.

Lad os zoome ind på nyhederne i den ny Kay Bojesen efterårskollektion 2017!

Flere Kay Bojesen aber til familien

Siger jeg “Kay Bojsen”, tænker du garanteret “abe” som det første. Og ikke kun fordi begge ord indgår i overskriften herover. For Bojesens abe er i al sin enkelthed den mest populære figur i det efterhånden store univers af trædyr.

De seneste år har har Kay Bojesens Denmark da også føjet flere aber til samlingen i forskellige størrelser. Og i den ny Kay Bojesen efterårskollektion 2017 er der fundet plads til to aber, som holder samme design som den oprindelige Kay Bojesen abe, men som i kraft af nye materialer dog adskiller sig i sit udtryk.

Kay Bojesen efterårskollektion 2017 - Nye aber

Fotos: Kay Bojesen

– “Abebrødrene er dog fælles om to vigtige ting: Hyldesten til det gode håndværk og de eksklusive naturmaterialer, der giver designet stor bæredygtighed, når træet ældes med trendy patina,” som Kay Bojesens Denmark bemærker i sit pressemateriale.

De nye Kay Bojesen aber fås i henholdsvis eg/røget eg og eg/ahorn – og via PriceRunner kan du som altid finde forhandlere og sammenligne priser.

Se pris og butikker her: Kay Bojesen Abe eg/røget eg.
Se pris og butikker her: Kay Bojesen Abe eg/ahorn.

Julemanden får nu sin kone

Det er dog ikke kun den populære abe, der har noget at glæde sig over i den ny Kay Bojesen efterårskollektion 2017. Sådan er det også med december-figuren Kay Bojesen Julemand. For med lanceringen af Kay Bojesen Nissemor er der risengrød inden for rækkevidde!

– “Kay Bojesens Denmark lancerer nu en mage til julemanden, der med skeen i den rigtige hånd gør julen til hjerternes fest,” som producenten skriver i sit pressemateriale.

Kay Bojsen efterårskollektion 2017 - Nissemor

Foto: Kay Bojesen

Kay Bojesen Nissemor er et nyt design, der er holdt i samme ånd og stil som Julemanden, som Kay Bojesen tegnede tilbage i 1940’erne, forklarer producenten og bemærker, at den nye Nissemor “er garant for øjeblikkelig julestemning, når hun rykker ind på vinterboligens borde, vindueskarme og kringelkroge”.

Nissemor er 20 cm høj og fås i malet bøgetræ. Nøjagtig som Julemanden.

Se pris og butikker her: Kay Bojesen Nissemor

Nye abekattestreger fra Kay Bojesen

For et halvt år siden i Kay Bojesens forårskollektion fandt den populære Kay Bojesen Zebra vej til væggen i form af tre forskellige illustrationer. Som noget helt nyt i Kay Bojesen-universet.

Med succes, må man forstå. For i den ny Kay Bojesen efterårskollektion 2017 har producenten fundet plads til fire nye illustrationer. Denne gang med den altid finurlige og populære abe som portrætmodel.

Kay Bojsen efterårskollektion 2017 - Plakater

Foto: Kay Bojesen

– “Den særlige celebrity-status giver nu den muntre abekat mulighed for at blive fotomodel for en dag,” som Kay Bojesens Denmark sjovt bemærker.

Kay Bojesen Efterårskollektion 2017 - Abe røget eg/eg

Fotos: Kay Bojesen

Kay Bojesens abe har her sin debut på tre forskellige fotos og en fotograferet stregtegning. Alle billederne er printet på kanvas og har en ramme af træ samt ophæng i lædersnor.

Nøjagtig som med de øvrige efterårsnyheder kan du naturligvis finde butikker og priser på abe-illustrationerne via PriceRunner. Det gør du her:

Kay Bojesen Portræt af Aben
Kay Bojesen Abens Godnatlæsning
Kay Bojesen Abe i Streg
 Kay Bojesen Skolestuen

Kay Bojesens nye automobiler

Kay Bojesens Denmark har i efterårskollektionen 2017 altså givet plads til en række nyskabelser, mens der samtidig sker en relancering af nogle af de mest populære Bojesen-design.

På den liste finder man lige nu to nye biler, Kay Bojesen Automobil Sedan, der er skabt ud fra Bojesens originale skitser. Tiltænkt alle med benzin i blodet.

Kay Bojsen efterårskollektion 2017 - Automobil i to størrelser

Foto: Kay Bojesen

Automobilerne var oprindeligt designet med henblik på legetøj for de lidt ældre børn, der var vokset fra det klodset legetøj på brede hjul. Og det er netop dem, som producenten nu “henter ud af garagen og ind i kategorien for designergadgets”, som Kay Bojesens Denmark selv formulerer det.

De nye automobiler i den ny Kay Bojesen efterårskollektion 2017 fås i henholdsvis malet bøgetræ (13 cm) og ubehandlet egetræ (27 cm) – med en plexiglasrude foran på begge modeller.

Se priser for Kay Bojesen Automobil Sedan 13cm
Se priser for Kay Bojesen Automobil Sedan 27cm

Kay Bojesen efterårskollektion 2017 - Automobil malet

Foto: Kay Bojesen

Du kan selvfølgelig altid finde forhandlere af Kay Bojesens træfigurer og sammenligne priser på Kay Bojesen brugskunst via PriceRunner.

Kommentarer