PriceRunner

Kids Friday på PriceRunner: En hel fredag i børnenes tegn

Kids Friday på PriceRunner
Grafik: PriceRunner
PriceRunner
Skrevet af PriceRunner

Kan du ikke vente med tilbudsjagten til Black Friday? Så introducerer vi dig nu for Kids Friday, der byder på en række spændende tilbud på produkter til børn.

Du kender allerede Black Friday, der er årets største udsalgsdag. Og du har muligvis hørt om Green Friday, der er forårets svar på den sorte novemberfredag. Og så er der eksempler som Pink Friday, som undertøjsproducenten Victoria’s Secret har søsat, og Black Friday in July.

– “Det, der sker lige nu, er, at Black Friday går fra at være en bestemt begivenhed på en bestemt ugedag til at være et begreb. Et begreb, der kan sidestilles med ”udsalg”, og her på PriceRunner markerer vi ikke kun Black Friday den 24. november, men også i perioder op til den ”rigtige” dag i november,” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner Danmark.

Faktisk sker det allerede på fredag 10. november 2017, når vi på PriceRunner inviterer til Kids Friday! For hvorfor kun holde én fredagsfest i november?

Kids Friday 2017 butikker

Blandt andet disse butikker kan du finde tilbud fra under Kids Friday 2017.

Nøøøj, det’ for børn …

Kids Friday er en fredag, der absolut står i børnenes tegn. Det afspejler sig også i dagens forskellige tilbud på produkter, der på den ene eller anden led passer ind i børns hverdag.

– “Her hos PriceRunner har vi i år sat ekstra fokus på at finde de bedste tilbud på produkter til børn, og det sker i samarbejde med en række danske butikker som blandt andre Bilka.dk, Coolshop.dk og Pixizoo.dk,” siger Martin Andersen og tilføjer, at alle Kids Friday tilbud på forhånd er blevet pristjekket, så forbrugerne kan være sikker på at gøre nogle gode køb.

Kids Friday tilbuddene frigives dog først natten til fredag 10. november 2017 – nøjagtig som vi kender det fra Black Friday-konceptet. Hvilke konkrete produkter, der er på tilbud, er altså hemmeligholdt indtil da 😉

Find Kids Friday tilbuddene her

Kommentarer