Underholdning

Vind Assassin’s Creed på Blu-ray eller DVD

Vind Assassin's Creed filmen

KONKURRENCE – AFSLUTTET: Filmudgivelsen til den populære spilserie Assassin’s Creed ryger i handlen på tærsklen til sommeren, og vi udlover i den anledning 4 eksemplarer af filmen!

Hvis du er vild med spilserien Assassin’s Creed fra spilproducenten Ubisoft, kan du næsten ikke undgå at have hørt om Assassin’s Creed-filmen, der havde dansk biografpremiere i januar.

I hvert fald: Uanset om du kender til Assassin’s Creed-universet eller ej, kan filmen være bestemt være et kig værd. Der er nemlig lagt op til spænding og action, når store skuespillere som blandt andre Michael Fassbender og Jeremy Irons folder sig ud på det store lærred.

Med flere store navne på rollelisten – og ikke mindst spilseriens popularitet in mente – er forventningerne til filmen store.

Vind Assassin's Creed filmen

Michael Fassbender og Jeremy Irons. Foto: Kerry Brown

Action, adventure og lejemordere

I action-eventyret ‘Assassin’s Creed’ ser vi Michael Fassbender i karakteren som Callum Lynch, der går i sine forfædres fodspor. Faktisk helt tilbage til 1400-tallets Spanien. Minderne fra dengang fra hans forfædre bliver genskabt, da han bliver koblet til en maskine, der bliver kaldt for ‘Animus’.

Dét låser op for hans genetiske minder, og Callum Lynch indser, at han stammer fra et hemmeligt broderskab; The Assassins. En hemmelig gruppe af lejemordere. Samtidig går det op for ham, at han har utrolige evner og tillige besidder en imponerende viden.

Alt sammen egenskaber, der gør det muligt for ham at kæmpe mod tidens undertrykkende tempelriddere! Og så kan vi vist næsten ikke sige mere 😉

Assassin’s Creed er i øvrigt baseret på den populære spilserie af samme navn, som spiludvikleren Ubisoft lancerede for 10 år siden – i 2007. Dengang under titlen ‘Assassin’s Creed’ – og siden er der fulgt adskillige andre titler. Filmen er i handlen fra 26. maj.

Vi trækker 2 Blu-ray-vindere og 2 DVD-vindere! De fire vindere er …
  • Thomas Rønnebæk, Kastrup.
  • Kim Stück, Roslev.
  • Kirsten Kastrupsen, Lystrup.
  • Henny Gumus, Pandrup.

– Tillykke! 

 

Konkurrencen er blevet til i samarbejde med PR-bureauet for Twentieth Century Fox Home Entertainment.

Kommentarer