Børn og familie

Nu kan LEGO-fans få kvindelige LEGO-superhelte

Med det populære LEGO Friends fik LEGO-elskende piger sig et univers, hvor tøj, makeup og heste var i særlig fokus. Og nu er tiden så kommet til de kvindelige superhelte og superskurke. Mød LEGO DC Super Hero Girls.

Superman har fået sig en kusine, og Supermans ærkerival Lex Luthor har en skurkagtig lillesøster, hvis mål er at tryne heltene fra Superhelteskolen.

Sådan er hverdagen i det nye LEGO DC Super Hero Girls-univers, hvor LEGO-elskende fans kan lade kvindelige LEGO-superhelte og kvindelige LEGO-superskurke kæmpe mod hinanden. Dermed får det eksisterende LEGO DC Super Heroes-univers følgeskab af en række kvindelige LEGO-figurer.

Lige fra Supergirl, Batgirl og Wonder Woman til skurkene Lena Luthor, Lashina og de farverige småbæster Kryptomites.

Tjek priser på LEGO DC Super Hero Girls

I galleriet øverst på siden kan du tag et nærmere kig på LEGO DC Super Hero Girls og se, hvad der følger med i pakkerne.


Læs også: Med LEGO Life kan børn dele sine kreative LEGO-kreationer


Og herunder har vi samlet en række links, så du nemt kan sammenligne priser på LEGO DC Super Hero Girls og de kvindelige karakterer, du finder mest interessant.

Kommentarer

Om skribenten

PriceRunner

PriceRunner

PriceRunner.dk er Danmarks største prissammenlignings- og forbrugertjeneste, man kan sammenligne priser på alt lige fra TV og computere til hvidevarer, tøj, sko og meget mere. Det unikke ved PriceRunner.dk er, at vi samler priser fra traditionelle butikker og online webshops – og priserne opdateres dagligt, så du som forbruger kan blive klædt på til at gøre den bedste handel. Det er PriceRunner - Sammenlign før du handler.