Børn og familie

Vildt, vildt LEGO Star Wars-sæt: Det største til dato!

LEGO Star Wars Tusindårsfalken 75192
Foto: ©2017 The LEGO Group

Et af de mest ikoniske rumskibe fra Star Wars-universet er igen tilbage! Større og mere detaljeret end nogensinde før. Ja, faktisk er LEGO Star Wars Tusindårsfalken anno 2017 det største LEGO-sæt til dato! Meget mere om det her.

“Rejs rundt i LEGO galaksen i den ultimative Millennium Falcon!”.

… når altså først du er blevet færdig med at sætte alle 7.541 klodser sammen, fristes man til at sige. For det er præcis SÅ mange legoklodser, du finder i æsken med LEGO Star Wars Millennium Falcon 75192, der dermed er det største LEGO-sæt! Og samtidig den største og mest detaljerede LEGO-model af det ikoniske rumskib Tusindårsfalken fra Star Wars-filmene nogensinde.

Vi tager den lige igen: Mere end 7.500 klodser. Og så er LEGO Star Wars 75192-modellen 21 centimer høj, 84 centimer lang og 56 centimeter bred. Altså et ganske stort (og omfattende) samleprojekt at gå i gang med, kan man vist roligt konstatere.

– “Denne fantastiske LEGO fortolkning af Han Solos uforglemmelige corellianske fragtskib har alle de detaljer, Star Wars fans i alle aldre kan ønske sig,” som LEGO blandt andet skriver i sit salgsmateriale.

LEGO Star Wars Tusindårsfalken 75192

Sådan ser æsken ud til LEGO Star Wars 75192-nyheden. Foto: ©2017 The LEGO Group

Som en form for “opvarmning” kan man altid starte med en af de øvrige LEGO Star Wars “Tusindårsfalken”-modeller, der allerede er i handlen; LEGO Star Wars Millennium Falcon 7965 med sine 1.254 dele eller LEGO Star Wars Millennium Falcon 75105 med 1.330 dele.

Men de to modeller af “Tusindårsfalken” kan bare ikke hamle op med dét, som den danske legetøjsproducent her byder på med LEGO Star Wars 75192-udgaven. Det behøver man vist ikke at være den store LEGO Star Wars-fan for at mene? 😉

– “Tag de enkelte skrogplader af for at se det detaljerede hovedrum, det bageste rum og skyttestationen. Denne fantastiske model har også udskiftelige paraboler og besætning,” skriver LEGO i sin produktbeskrivelse af den ny Tusindårsfalken.

(Artiklen fortsætter under videoen. Video: YouTube/LEGO)

I det superdetaljerede rumskib er der fundet plads til både Han Solo, Princess Leia, Chewbacca, C-3PO, Rey, Finn og mange andre figurer. På den måde kan du selv bestemme, om du vil udspille de klassiske LEGO Stars-eventyr eller hellere vil være en del af episode VII og VIII med blandt andre den ældre Han Solo.

LEGO Star Wars Tusindårsfalken 75192

Foto: ©2017 The LEGO Group

LEGO Star Wars Tusindårsfalken 75192

Foto: ©2017 The LEGO Group

LEGO Star Wars Tusindårsfalken 75192

Foto: ©2017 The LEGO Group

Stor interesse for Tusindårsfalken

2017-udgaven af Tusindårsfalken fra LEGO koster lige knap 7.000 kroner og skulle blive sendt i handlen søndag 1. oktober, har det tidligere været fremme fra legetøjsproducenten.

Salget af netop LEGO Star Wars Millennium Falcon 75192 blev dog allerede kickstartet i midten af september, da LEGO her gav sine medlemmer en chance for at erhverve sig den største og mest detaljerede LEGO Tusindårsfalken til dato. Med ganske stor interesse, må man forstå.

– “Den positive respons til sættet glæder os meget. Vi forsikrer alle vores fans over hele verden, at vi gør alt, hvad vi kan for at skaffe flere sæt, så vores LEGO-byggere kan blive glade,” skriver LEGO således på sin webshop.

… indtil da man kan selvfølgelig benytte ventetiden til at finde plads i hjemmet til det superdetaljerede og store LEGO-sæt. For Tusindårsfalken kræver jo noget plads

LEGO Star Wars Tusindårsfalken 75192

(Skærmbillede af LEGO Shop)


Du kan også tage et kig på denne stop-motion animation af LEGO Dødstjernen, der består af 4.016 legoklodser. Også et imponerende projekt at gå i gang med.

Kommentarer