Spillekonsoller og spil

Godt nyt: Nintendo sender igen NES Classic i handlen

Nintendo NES Classic
Foto: Nintendo

Du kan godt begynde at glæde dig. For Nintendo har nu meldt ud, at den stærkt efterspurgte retro-konsol NES Classic igen sendes i handlen!

Nintendo er gået all in på retro-stilen. Med en relancering af konsollerne NES og SNES og en lancering af Nintendo 3DS XL i retro-klæder vækker den japanske producent de populære konsoller fra 80’erne og 90’erne til live igen. Til stor begejstring blandt forbrugerne – både i Danmark og resten af verden.

Særligt lanceringen af Nintendo NES Classic Mini sidste efterår var et hit – men et kortvarigt ét af slagsen, må man tilføje. Nyheden om NES Classic Mini blev således hurtigt afløst af ærgrelse og skuffede kunder, da Nintendo ikke kunne matche den høje efterspørgsel på retro-konsollen.

NES Classic-konsollen blev ganske enkelt revet væk ved forudbestillingerne i efteråret 2016 – og i april i år meldte Nintendo ud, at produktionen af den eftertragtede retro-konsol nu var stoppet.

Glæd dig til sommeren ’18

Men, men men.

Nu roder Nintendo bod på sidste års fejlberegning og sender endnu engang Nintendo NES Classic Mini i handlen i Danmark og i resten af Europa. Det oplyser den nordiske distributør af Nintendo-produkter, Bergsala A/S, i en mail til PriceRunner, hvor følgende udtalelse fra Nintendo inkluderes:

– “Næste sommer bringer vi også Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System tilbage til Europa. Mere information følger i fremtiden,” lyder meldingen fra Nintendo.

Den skarpe læser vil her bemærke ordet “også” i kommentarer. For det er ikke kun NES Classic Mini, som Nintendo nu producerer flere enheder af. Også produktionen af SNES Classic Mini skrues der op for, så leverancerne kan fortsætte i 2018.

En nyhed, som Nintendo naturligvis har delt på de sociale medier:

Det er foreløbig, hvad vi ved. Mere har Nintendo endnu ikke meldt ud, hvorfor en endelig lanceringsdato for NES Classic Mini konsollen endnu er ukendt. Men vi ved dog, at NES Classic Mini næste sommer ryger i handlen. Endnu engang.

Spørgsmålet er blot, om udbuddet denne gang kan matche efterspørgslen?


(Video: YouTube.com/Nintendo)

Kommentarer