Lyd og billede

Sprød lyd til sommeren: Her er årets nye højttalere

JBL Flip 4 ny højttaler
Foto: JBL

Sommeren inviterer til at være udenfor, og findes der noget mere afslappende end god musik i sommervejret? Her får du overblikket over årets nye trådløse højttalere, som du kan tage med udenfor i sommervejret.

Sommeren kalder på hyggeligt samvær med venner og familie i haven, ved stranden eller omkring grillen i sommerhuset. Og så er det da lækkert med sprød lyd fra en trådløs højttaler. Ik’?

Uanset om du er på solferie, storbyferie, en aktiv rejse eller camping i den danske natur kan en trådløs højttaler som din tro følgesvend gøre sommerdagene endnu bedre!

Her på siden får du overblikket over årets nye højttalere fra populære producenter som BeoPlay, Sony og flere andre. Lad os se nærmere på alt det nye! 

Ultimate Ears WONDERBOOM ny højttaler

Foto: Ultimate Ears

Ultimate Ears Wonderboom

En lille og smart Bluetooth højttaler, og så er det tilmeld en kraftig fætter med fyldig lyd. Den ny Ultimate Ears Wonderboom højttaler, der både kan tåle at blive tabt fra 1,5 meters højde og også ryge en tur i poolen. Wonderboom højttaleren er nemlig vandtæt og kan tilmeld flyde på vandet.

I Ultimate Ears Wonderboom får man desuden lyd 360 grader rundt om højttaleren, og så skulle den have en batterilevetid på 10 timer og en Bluetooth-rækkevidde på 30 meter. Den ny højttaler måler blot 10,2 cm i højden, har en diameter på 9,35 cm og en vægt på 425 gram.


BeoPlay P2 ny højttaler

Foto: BeoPlay

BeoPlay P2

Ryster du BeoPlay P2 Bluetooth højttaleren, springer du et musiknummer over, og tapper du to gange med fingeren på højttalerens gitter, sætter du musikken i gang eller på pause.

BeoPlay P2 er den hidtil mindste højttaler fra danske B&O på blot 275 gram, og ifølge producenten skulle den ny højttaler byde på lige så fyldig lyd, som man finder i den større BeoPlay A1 højttaler på 600 gram, der blev lanceret sidste forår.

Den ny BeoPlay P2 Bluetooth højttaler har en batterilevetid på 10 timer, og så har den indbygget mikrofon, så den også kan bruges til at besvare telefonopkald.


JBL Flip 4 ny højttaler

Foto: JBL

JBL Flip 4

Fra amerikanske JBL lanceres igen en højttaler med et robust og vandtæt design – sådan som vi blandt andet kender det fra de populære JBL Xtreme og JBL Charge 3 højttalere.

Den nye JBL Flip 4 er IPX7-certificeret og således designet til at være ude i al salgs vejr – og byder på musikafspilning i op til 12 timer og en vægt på 500 gram.

JBL Flip 4 kan parres med andre højttalere fra JBL via Bluetooth, som musikken også streames via, og med et enkelt tryk på en knap på den ny højttaler kan du få adgang til iPhone Siri eller Google Now i din smartphone.


JBL Pulse 3 ny højttaler

JBL Pulse 3. Foto: JBL

JBL Pulse 3

Det er ikke kun Flip 4-højttaleren, som den amerikanske producent sender på markedet denne sommer. Fra august kan du nemlig afspille musik fra den ny højttaler JBL Pulse 3, der også er IPX7-certificeret, trådløs og med en batterilevetid på 12 timer.

JBL Pulse 3 afspiller desuden musik 360 grader rundt om højttaleren, og så er den udstyret med LED-lys, der tilpasser sig musikken – og så kan du selv justere LED-lysshowet, som du ønsker det, via JBL Connect-app’en. Den ny højttaler vejer 960 gram.

Find forhandlere og sammenlign priser på JBL Pulse 3 her via PriceRunner.


Sony SRS-XB10 ny højttaler

Foto: Sony

Sony SRS-XB10

Sony annoncerede allerede den lille, trådløse Bluetooth-højttaler Sony SRS-XB10 under årets CES 2017 tilbage i januar – verdens største teknologimesse i Las Vegas. Sammen med flere andre produktnyheder, naturligvis.

I Sony SRS-XB10 får du en kompakt og vandafvisende højttaler, der er blot 9,10 cm høj og vejer 260 gram. Du kan desuden streame musik i op til 16 timer via Bluetooth, og den ny højttaler understøtter også NFC-teknologi, så du blot med et touch kan forbinde din smartphone og højttaleren.


Bose SoundLink Color II ny højttaler

Foto: Bose

Bose SoundLink Colour II

Bose er især kendt for sine hørebøffer, de populære Bose QuietComfort høretelefoner, men højttalere sender den amerikanske producent også på markedet. Blandt andet den populære Bose SoundLink Mini II, der røg i handlen for to år siden.

Nu er Bose så klar med den ny højttaler Bose SoundLink Colour II. En Bluetooth højttaler med AUX-indgang og op til 8 timers batteritid – og et vandafvisende ydre, så den kan tåle vand, der spules på den.

Med højttalerens indbyggede NFC-teknologi kan du hurtigt forbinde din smartphone til højttaleren, som i øvrigt vejer 830 gram.


Bose SoundLink Resolve Plus ny højttaler

Bose SoundLink Revolve Plus. Foto: Bose

Bose SoundLink Revolve og Revolve+

Fra Bose findes også de to cylinderformede Bluetooth højttalere Bose SoundLink Revolve og Bose SoundLink Revolve+, hvis forskelle findes i størrelse, vægt og mere kraftfuld lyd fra Revolve+ højttaleren, ligesom Revolve+ har et håndtag i stof.

SoundLink Revolve vejer da 660 gram og giver op til 12 timers musikafspilning, mens SoundLink Revolve+ vejer 900 gram og byder på 16 timers spilletid. De sender begge lyden 360 grader rundt om højttaleren, og så er de IPX4-certificeret, så de tåler vandstænk og kan bruges udendørs.


Ny højttaler? Sammenlign priser på trådløse højttalere her


Du kan desuden bruge højttalerne til at modtage opkald, da de har integreret mikrofon, og så kan du forbinde din smartphone og højttaler ved hjælp af NFC-teknologi.

Find forhandlere og sammenlign priser på Bose SoundLink Revolve.
Find forhandlere og sammenlign priser på Bose SoundLink Revolve+.


Philips BT6700B ny højttaler

Foto: Philips

Philips BT6700

Skal du have musik med i badet, omkring poolen eller på standen, så vil den ny højttaler Philips BT6700 gerne med dig. Den er nemlig stænksikker og IPX4-certificeret, så den kan tåle kraftige vandsprøjt og regnvejr.

I en Bluetooth højttaler som Philips BT6700 får man op til 8 timers musikafspilning, der spredes 360 grader rundt om højttaleren. Uanset om højttaleren ligger eller står op, forklarer producenten.

Den ny højttaler, der vejer 500 gram, har desuden indbygget mikrofon, så du kan besvare telefonopkald, ligesom den har AUX-indgang, så du kan tilslutte din smartphone direkte med et 3,5mm stik.


Sony SRS-XB40 ny højttaler

Foto: Sony

Sony SRS-XB40

Hvis du tænker, at den lille Sony SRS-XB10 højttaler er for lille for dig, ja, så har den japanske producent en lidt større model klar til dig. Den ny højttaler har fået navnet Sony SRS-XB40, har op til 24 timers batterilevetid, vejer 1,5 kg og afspiller musik via Bluetooth.

SRS-XB40 er desuden vandafvisende (IPX5), og så har den nye højttaler fra Sony en festlig detalje indbygget, nemlig lyseffekter, så du kan skabe en herlig stemning i mørket, som var du på diskotek … hvis du ønsker lidt ekstra fra en trådløs højttaler.


Philips SB500 ny højttaler

Philips SB500. Foto: Philips

Philips SB500

Det er ikke kun Sony, der får musik og lys til at smelte sammen. Det samme gør Philips med den ny party-højttaler Philips SB500 fra producentens hårdføre ShoqBox-serie.

Her får du en vandtæt Bluetooth højttaler, der er IPX7-certificeret, så den kan tåle en halv times dukkert på en meter vand, ligesom den ny højttaler har indbygget mikrofon, så du kan besvare telefonopkald via højttaleren. Og så er der naturligvis indbygget lys, der følger musikrytmen, hvis du ønsker at bruge en af de tre festlige lysindstillinger.

Den ny højttaler Philips SB500 kan desuden tåle en tur på gulvet, oplyser Philips, spilletiden er op til 8 timer, og så måler den blot 23 x 10,5 x 10 centimeter.

Philips SB500 har en vejledende udsalgspris på 1.499 kroner i farven blå – den orange farve følger i juli, oplyser Philips.

Husk, du kan altid finde forhandlere og sammenligne priser på trådløse højttalere via PriceRunner.

Kommentarer