Telefoni

Nu sendes kinesiske OnePlus 3 på markedet

OnePlus 3
Foto: OnePlus

Ny kinesisk mobil i metaldesign lanceres nu – og denne gang er en særlig invitation ikke påkrævet. Se pris og specifikationer for OnePlus 3.

En ny mobil i metaldesign har ramt markedet. Det er kinesiske OnePlus 3 – efterfølgeren til sidste års OnePlus 2 – og ser man alene på skærmstørrelsen, har den kinesiske producent holdt fast i en skærm på 5,5 tommer i Full HD-opløsning.

Populære smartphones

Det er tilsyneladende også det eneste lighedstræk mellem OnePlus 3 og forgængeren, når vi kaster et blik på specifikationerne for den nye mobil.

Der er nemlig proppet flere pixels ind i kameraet både for og bag, der er tilføjet flere RAM samt en Snapdragon 820-processor, der også findes i LG G5 og HTC 10. Ifølge producenten skulle den ny smartphone “arbejde 35 procent hurtigere og med et boost i grafikken på 40 procent i forhold til OnePlus 2”.

OnePlus 3 har fortsat fingeraftryksaflæser, men er også nu med NFC-teknologi samt OnePlus’ såkaldte “Dash Charge”-teknologi, så du angiveligt kan lade mobilens batteri fra 0 til 60 procent på blot en halv time. Det sker via USB-C.

Flere tech-medier som blandt andre amerikanske The Verge hæfter sig dog ved, at det ikke er muligt at udvide mobilens hukommelse med microSD-kort.

Samme medie, der har haft den ny smartphone til test, beskriver i øvrigt OnePlus 3 som en krydsning mellem “en HTC og en Huawei med en front fra en iPhone 6”. Designet kaldes derfor knapt så “originalt, men dog attraktivt og funktionelt”.

Men lad os lige prøve at holde mobilen op mod sin forgænger, OnePlus 2, når vi ser på specifikationerne.

OnePlus 3 OnePlus 2
Skærm 5,5″ Full HD AMOLED 5,5″ Full HD LCD
Processor 2,2 GHz Snapdragon 820 quad-core 1,8 GHz Snapdragon 810 Octa-core
Intern hukommelse 64 GB 16 GB & 64 GB
Midlertidig hukommelse 8 GB RAM 3 GB & 4 GB RAM
Hovedkamera 16 MP 13 MP
Selfie-kamera 8 MP 5 MP
Batteri 3.000 mAh 3.300 mAh
Styresystem Android 6.0 Marshmallow med OnePlus’ Oxygen OS Opdateret til Android 6.0.1 Marshmallow med OnePlus’ Oxygen OS
Mål 152,7 x 74,7 x 7,35 mm 151,8 x 74,9 x 9,85 mm
Vægt 158 gram 175 gram

 

OnePlus 3 – denne gang for alle

Selve lanceringen af OnePlus 3 er også anderledes i forhold til de tidligere OnePlus One- og OnePlus 2-smartphones. Lanceringen og salget af disse mobiler skete nemlig gennem et særligt invitationssystem, hvor man altså skulle modtage en invitation fra venner eller bekendte, før man fik adgang til OnePlus’ webshop.

Tjek priser og find din nye smartphone via PriceRunner

Denne gang er OnePlus 3 dog gjort tilgængelig for alle via producentens egen hjemmeside til en pris på 2.990 kroner – foreløbig med gratis forsendelse. Det skulle være blot ni kroner billigere end den oprindelige, vejledende pris på OnePlus 2, da den blev lanceret – i dag er prisforskellen mellem de to modeller (OnePlus 2 med 64 GB og OnePlus 3) præcist 500 kroner, skriver Mobilsiden.dk.

Klik på billederne i gallerihjulet herunder for at se OnePlus 3 i fuld størrelse.

Kommentarer