Sport og fritid

Sådan kan du blive fit hjemme i stuen

hjemmetræning
Foto: Pexels.com/breakingpic

Vi er netop trådt ind i 2017, og er du en af de mange danskere, som har et nytårsforsæt om at motionere mere i det nye år, så kan det være en idé at investere i træningsredskaber og træningsudstyr til hjemmet.

Slut med den tunge og velsmagende julemad. Nu er det januar og samvittighedens måned, hvor vi danskere begynder at efterleve vores nytårsforsæt om at motionere mere.

Desværre kan det være både hårdt, slidende og tidskrævende i længden at skulle ud og motionere i kulden eller ned i træningscenteret. Det resulterer derfor (og desværre) ofte i, at vi kun holder vores nytårsforsæt om at motionere i en kortere periode.


Læs også: 10 wearables der kan få dig fit i 2017


Heldigvis er der alternativer, som kan være med til at holde gejsten oppe. Her får du en overskuelig liste med diverse træningsmaskiner og træningsudstyr, så du kan blive fit i det nye år og komme i mål med nytårsforsættet.

Træningsudstyr
Cardio-træningsmaskiner
Styrketræningsmaskiner

– God træning! 🙂

Træningsudstyr

Træningsvægte, kettlebells, medicinbolde og meget, meget mere. Fælles for alle disse træningsredskaber er, at de hverken fylder eller koster ligeså meget som en træningsmaskine.

Redskaberne er et godt alternativ til de store maskiner, og når det gælder hjemmetræning, kan man sagtens nøjes med mindre og stadigvæk komme i bedre form.


Cardio-træningsmaskiner

Der findes flere forskellige træningsmaskiner, som med garanti kan give dig sved på panden.

De mest populære inden for denne genre er nok: crosstraineren, løbebåndet, motionscyklen og romaskinen. Fælles for disse maskiner er, at de på effektiv vis kan hjælpe dig med at komme i bedre form.


Styrketræningsmaskiner

Har du et ønske om at blive stærkere eller få større muskler, så kan det være en god idé at overveje en eller flere styrketræningsmaskiner, som træner kroppens forskellige muskler.

Styrketræning kan i øvrigt være en effektiv vej til et vægttab – spørgsmålet er blot, om du har pladsen til sådan en styrketræningsmaskine derhjemme? 😉

Kommentarer