Lyd og billede

5 trådløse højttalere til sommeren

Trådløse højttalere
Foto: JBL

Trådløse højttalere er et hit – især i den dejlige sommervarme. Vi giver dig i den anledning fem bud på gode trådløse højttalere, som du kan få glæde af.

Nu er det endelig ved at være sommer, og det betyder højere temperaturer, solrige dage ved stranden, lækker grillmad samt flotte udsprungne træer og blomster. Der er med andre ord en stribe af gode undskyldninger for at være udenfor i de næste måneder.

Og findes der noget mere afslappende end god musik i dejligt sommervejr?

5 trådløse højttalere

Det gør der måske, men ikke desto mindre giver vi dig her i artiklen fem bud på gode trådløse højttalere, som du kan tage med udenfor, når du skal nyde den dejlige danske sommer.

Bang & Olufsen BeoPlay A2 Bluetooth højttaler

Bang & Olufsen BeoPlay A2. (PR-foto)

BeoPlay A2

Bang & Olufsen BeoPlay A2 er en lækker lille trådløs højttaler fra Struer-virksomheden, eller rettere, Bang & Olufsens ‘unge’ brand “B&O Play”, hvilket er et subbrand, som virksomheden lancerede i 2012.

Vanen tro har Bang & Olufsen igen udviklet et stilfuldt produkt, der oser af både kvalitet og god lyd. BeoPlay A2 er en bærbar Bluetooth højttaler. Batterilevetiden er imponerende lang, og til højttaleren medfølger blandt andet en USB-port til opladning af højttaleren. Der er desuden Line-in til mp3-afspiller eller enhed.

Logitech UE Megaboom Bluetooth højttaler

Logitech UE Megaboom. (PR-foto)

Ultimate Ears Megaboom

Logitech UE Megaboom er en lille og smart højttaler, men lad dig endelig ikke narre af dens beskedne udseende.

UE Megaboom fra Logitech er nemlig en kraftig højttaler med god lyd og en dyb bas. Herudover er højttaleren både vandtæt og stødsikker, og med 20 timers batterilevetid er denne højttaler ideel til strandturen.

Bose Soundlink Mini II Bluetooth højttaler

Bose Soundlink Mini II. (PR-foto)

Bose Soundlink Mini II

Bose Soundlink Mini II er en lille trådløs Bluetooth højttaler, som kun vejer 670 gram. Designet er enkelt men smart, og hvad angår lydkvaliteten, så er den ganske imponerende. Ligesom de andre trådløse højttalere i artiklen er der også her tale om et genopladeligt batteri – dog er batterilevetiden “kun” 10 timer.

Udover Bluetooth-tilgangen har du også mulighed for at koble din smartphone, tablet eller lignende til højttaleren via AUX-tilgangen. Til højttaleren medfølger der blandt andet en ladestation og et USB-kabel til opladning.

Sonos Play:1 Bluetooth højttaler

Sonos Play:1. (PR-foto)

Sonos Play:1

Sonos Play:1 er den mindste højttaler i den populære Sonos-familie. Lyden fra denne højttaler er både kraftfuld og krystalklar. Det er ligeledes nemt at streame musik gennem højttaleren, og du har desuden adgang til tusindvis af forskellige radiostationer gennem Sonos-appen, som er gratis og let at downloade. Der burde med andre ord være noget for enhver musiksmag.

Højttaleren er fantastisk i samspil med andre Sonos-højttalere, hvilket betyder, at du sagtens kan købe flere Sonos-højttalere og dermed koble dem sammen, så du kan spille op til fest i hele huset. Desværre skal denne højttaler hele tiden være koblet til en stikkontakt, så det er selvfølgelig begrænset hvor langt væk, du kan transportere den fra huset eller lejligheden.

JBL Xtreme Bluetooth højttaler

JBL Xtreme. (PR-foto)

JBL Extreme

JBL Xtreme er også en smart lille Bluetooth højttaler, der gemmer på en imponerende stor lyd og dyb bas. Højttaleren er med sine godt to kilo en af de lidt tungere højttalere i denne klasse, men det er blot med til at udstråle endnu mere kvalitet.

Det genopladelige batteri er kraftigt, idet batterilevetiden er cirka 15 timer. Højttaleren er desuden vandtæt, hvilket betyder, at du sagtens kan tage den med ned til stranden. Du kan sågar rengøre højttaleren under rindende vand – dog skal du undlade at nedsænke den i væske.

Trådløse nyheder – noget for dig?

Som du nok kan fornemme er der mange forskellige trådløse højttalere at vælge imellem, og det gør det heller ikke nemmere, at der hele tiden kommer nye trådløse højttalere på markedet. Vi har derfor fundet frem til nogle af de mest ‘friske’ trådløse nyheder, så du er opdateret på den front.

Ultimate Ears UE Roll 2 Bluetooth højttaler

(PR-foto)

Ultimate Ears Roll 2

Ultimate Ears Roll 2 er en ny og forbedret version af UE Roll. Ligesom den første version er der her tale om en smart Bluetooth højttaler, som er vandtæt, hvilket blandt andet betyder, at den er ideel til strandturen, poolfesten eller cykelturen.

Højttaleren er dermed skabt til at følge dig overalt hvor du er. Udstyret med en kraftig elastik er den allerede lette og lille højttaler både transportabel og alsidig. Og sammenlignet med den første udgave er den trådløse rækkevidde i UE Roll 2 blevet forlænget til 30 meter. Ligeledes kan UE Roll 2 spille 15 procent højere end den originale UE Roll.

JBL Charge 3 og JBL Clip 2

JBL Charge 3 og JBL Clip 2 Bluetooth højttalere

JBL Charge 3 og JBL Clip 2 er JBLs to nye trådløse højttalere, som udkommer i maj og juni måned. Hvor Charge 3 er den kraftige trådløse højttaler, er Clip 2 ‘lillebroren’, som er kendetegnet ved et mindre men stadigvæk smart design. Ligesom Sonos-højttalerne kan du kombinere de forskellige JBL-connect højttalere, heriblandt Charge 3 og Clip 2, så de sammen kan spille op til fest i hele huset.

Charge 3 rummer en imponerende kraftig lyd. Ligesom Clip 2 er Charge 3 også vandtæt, og med sin kraftige lyd og dybe bas kan denne trådløse højttaler sætte enhver fest igang – uanset vejret. Clip 2 er til gengæld en mindre og mere praktisk Bluetooth højttaler, som nemt kan hægtes på en rygsæk med den medfølgende karabinhage.

Se flere trådløse højtalere i PriceRunners store lyd-sektion.

Kommentarer