Underholdning

Pristjek: Efterårsferiens billigste og dyreste attraktioner

Pristjek Efterårsferie 2016
Foto: Tivoli

Skolernes efterårsferie står for døren – en oplagt tid til at slå et smut forbi en af landets attraktioner. Og det kan hurtigt blive dyrt. PriceRunners pristjek viser nemlig store prisforskelle.

Det er fredag i uge 41, og skolernes efterårsferie venter lige om hjørnet. Og så går snakken måske også på, hvad sådan en uges ferie skal bruges på, hvis man ønsker nogle fælles oplevelser for hele familien. Måske i en af landets mange attraktioner?

Er det tilfældet, kan det godt betale sig at tjekke entréprisen, inden man tager af sted mod ferieattraktionen. Der er nemlig stor forskel på, hvad det koster for en familie på fire, viser et pristjek, som PriceRunner har gennemført 4. oktober.

Med andre ord: Efterårsferien kan blive en dyr tur.

Pristjek efterårsferie 2016

Foto: Knuthenborg Safaripark

Safaripark billigst – Tivoli dyrest

Men hvad koster det så en familie på to voksne og to børn (7 og 9 år) at slå vejen forbi en af landets attraktioner? Der er eksempelvis stor forskel på, hvad det koster for en familie at tage i Tivoli i København og i Knuthenborg Safaripark på Lolland.

Læs også: På udkig efter underholdning? Her er ÅRETS brætspil

Vi bringer her et overblik over pristjekkets henholdsvis tre billigste og tre dyreste attraktioner i efterårsferien 2016.

De tre billigste familieattraktioner …

1) Knuthenborg Safaripark: 386 kroner (Spar 10 % ved onlinekøb).
2) Odense Zoo: 430 kroner (Normalpris: 490 kroner).
3) Aqua Akvarium og Ree Park: 450 kroner.

De tre dyreste familieattraktioner

21) Tivoli: 1.320 kroner (inkl. turpas á 220 kroner/person).
20) Legoland: 1.148 kroner (ved køb af billet syv dage før).
19) Djurs Sommerland: 1.080 kroner.

Man kan dog også tage et smut forbi Vikingeskibsmuseet i Roskilde eller Den Gamle By i Aarhus, der er de billigste alternativer, hvis vejret nu ikke appellerer til en tur i en eller flere forlystelser – som det fulde pristjek her illustrerer:

– Hvad skal du i efterårsferien? 🙂

Kommentarer