Tøj og tilbehør

Pristjek: Spar stort på dine fodboldstøvler

Fodboldstøvler
Foto: Pixabay.com/NadinLisa

PriceRunner pristjekker fodboldstøvler, nu hvor grønsværen igen kalder efter den lange vinterpause. Og vores pristjek viser, at du nemt kan spare en masse penge, når du køber nye fodboldstøvler.

Faktisk kan du i gennemsnit spare 35 procent på dine nye fodboldstøvler, hvis blot du sammenligner prisen inden dit køb. Hvad enten du leder efter et par fra Nike eller Adidas, så er der penge at spare.

Det står klart, efter det som noget nyt nu er muligt at søge og sammenligne priser på de mest populære støvler til grønsværen her på PriceRunner.

“Der er ingen grund til at betale for meget, når du enten køber nye fodboldstøvler eller andet sportudstyr. En prissammenligning giver dig ofte mulighed for at spare mellem 30 og 40 procent på prisen,” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner i Danmark.

Pristjek af populære fodboldstøvler

Adidas Ace 17.1 Primeknit FG

Adidas Ace 17.1 Primeknit FG. Grafik: PriceRunner

Vi har her 15. marts pristjekket 10 populære støvler til fodboldbanen, og i gennemsnit kan du spare 35 procent på tværs af de populære Adidas fodboldstøvler, Nike fodboldstøvler og Puma fodboldstøvler.

Eksempelvis koster de populære Adidas Ace 17.1 Primeknit FG støvler 1.295 kroner i den billigste butik og 2.000 kroner i den dyreste butik. Altså en prisforskel på godt 54 procent, og der kan spares hele 705 kroner ved køb i den billigste butik.

Nike Tiempo Mystic V FG

Nike Tiempo Mystic V FG. Grafik: PriceRunner

Samme billede tegner sig for en række øvrige fodboldstøvler, som vores pristjek herunder illustrerer. Samme støvler, men til vidt forskellige priser.


– “Der er i gennemsnit 35 procent at spare på prisen ved at sammenligne prisen på støvlerne og købe dem i den billigste butik. Det er da en besparelse, der er værd at tage med, siger Martin Andersen fra PriceRunner.

Find dine nye fodboldstøvler via PriceRunner her

Kommentarer