Redaktionen

Oliver Jensen

Oliver Jensen

Uddannet journalist og arbejder nu som onlineredaktør her hos PriceRunner, hvor jeg skriver om aktuelle og sæsonrelaterede emner samt seneste nyt inden for e-handlens verden. Med nyheder og købsguides er det mit mål at hjælpe og guide dig, når du handler online.

PriceRunner

PriceRunner

PriceRunner.dk er Danmarks største prissammenlignings- og forbrugertjeneste, man kan sammenligne priser på alt lige fra TV og computere til hvidevarer, tøj, sko og meget mere. Det unikke ved PriceRunner.dk er, at vi samler priser fra traditionelle butikker og online webshops – og priserne opdateres dagligt, så du som forbruger kan blive klædt på til at gøre den bedste handel. Det er PriceRunner - Sammenlign før du handler.

Hanne Mikkelsen

Hanne Mikkelsen

Mor til to store drenge. Rodehoved. Bogorm med hang til historie og hverdagsrealisme. Globetrotter. Sprognørd. Skriver om det meste til en stribe forskellige medier.

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Nordjyde der elsker at lege med elektronik, computere og ikke mindst ord. Derudover banker mit hjerte for computere, fiks-fakserier af enhver tænkelig art samt det at gøre noget uforståeligt forståeligt - både for mit eget, men også andres vedkommende.

Ann-Alicia Ilskov

Ann-Alicia Ilskov

Fynsk husmor, som lever for at skrive. Klummeskribent, bestseller forfatter, artikelskribent og blogger er blot nogle af de titler, der pryder CV'et. Hjertet banker især for kvalitetsprodukter til hjemmet - ting der kan optimere hverdagen i den almindelige danske familie. Løb, god mad, rejser og god underholdning er det, der fylder fritiden.

Kim Nielsen

Kim Nielsen

Markedsføringsekspert og selvstændig rådgiver og producent inden for salg, marketing og strategi, samt freelance radiovært (og tidligere radiochef gennem 16 år). Tekniknørd i bred forstand og handyman. Elsker at lave mad, se TV-serier og film på det store lærred.

Emma Libner

Emma Libner

Journalistuddannet københavnerinde og selvstændig freelancer. Skriver primært inden for stofområderne sundhed og videnskab. Storforbruger af magasiner, min Nespresso kaffemaskine og smutture til yndlingsbyen Berlin.