Redaktionen

Oliver Jensen

Oliver Jensen

Uddannet journalist og arbejder nu som onlineredaktør her hos PriceRunner. Har i øvrigt en kriblen i fingrene efter at fortælle de relevante og aktuelle forbrugernyheder. Ligger du inde med en god idé eller relevant historie? Så send endelig en mail af sted i min retning: Oliver.Jensen@PriceRunner.com.

PriceRunner

PriceRunner

PriceRunner.dk er Danmarks største prissammenlignings- og forbrugertjeneste, og hos PriceRunner kan man sammenligne produkter på stort set alle varekategorier. Alt lige fra TV og computere til hvidevarer, tøj, sko og meget mere. Det unikke ved PriceRunner.dk er, at vi samler priser fra traditionelle butikker og online webshops – og priserne opdateres dagligt, så du som forbruger kan blive klædt på til at gøre den bedste handel. Det er PriceRunner - Sammenlign før du handler.

Hanne Mikkelsen

Hanne Mikkelsen

48-årig århusianer. Mor til to store drenge. Rodehoved. Bogorm med hang til historie og hverdagsrealisme. Globetrotter. Sprognørd. Skriver om det meste til en stribe forskellige medier.

Mads Pedersen

Mads Pedersen

28-årig nordjyde, der elsker at lege med elektronik, computere og ikke mindst ord. Derudover banker mit hjerte for computere, fiks-fakserier af enhver tænkelig art samt det at gøre noget uforståeligt forståeligt - både for mit eget, men også andres vedkommende.

Alicia Ilskov

Alicia Ilskov

Fynsk husmor, som lever for at skrive. Klummeskribent, bestseller forfatter, artikelskribent og blogger er blot nogle af de titler, der pryder CV'et. Hjertet banker især for kvalitetsprodukter til hjemmet - ting der kan optimere hverdagen i den almindelige danske familie. Løb, god mad, rejser og god underholdning er det, der fylder fritiden.

Kim Nielsen

Kim Nielsen

45-årig markedsføringsekspert og selvstændig rådgiver og producent, indenfor salg, marketing og strategi, samt freelance radiovært (og tidligere radiochef gennem 16 år). Kim er tekniknørd i bred forstand og handyman. Elsker at lave mad, se TV-serier og film på det store lærred. Kim læser desuden MBA (Master in Business Administration).

Emma Libner

Emma Libner

22-årig københavnerinde bosat på Nørrebro. Uddannet journalist og storforbruger af magasiner. Lever højt på min elskede kaffemaskine, fransk hiphop i ørerne og en årlig tur eller to til drømmebyen Berlin. Desuden flittig koncert- og loppemarkedsgænger. I den perfekte verden er alle læber røde, og butterflys er noget, man binder selv!

Søren Knudsen

Søren Knudsen

Communications Manager, PriceRunner