Tøj og tilbehør

Pristjek: Spar stort på populære solbriller

Solbriller
Foto: Pexels.com

Det er ikke kun sol og sommer, der er i vente. Der er også markante besparelser – blandt andet på solbriller, hvis du sammenligner prisen, før du handler.

Et frisk pristjek af nogle af de mest populære solbriller på PriceRunner viser nemlig, at du nemt kan spare mellem 19 og 60 procent, hvis du shopper solbrillerne i den billigste butik. I kroner og øre taler vi om en besparelse på mellem 336 og 1.059 kroner.

Populære Ray-Ban solbriller

Det er især udenlandske onlinebutikker, der presser de populære og normalt dyre solbriller ned i pris. Således er den billigste forhandler i 7 ud af 10 tilfælde en udenlandsk butik, hvilket vi her på PriceRunner markerer med et flag ved den orange “Til butik”-knap.

Psst … foretrækker du at shoppe via en hjemmeside på dansk, har vi også lavet et pristjek, der alene omfatter disse. Se det i bunden af siden.


Læs også: Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner


Vi har dog verificeret, at de udenlandske butikker leverer til Danmark, så her kan du roligt handle. I de 7 tilfælde er det i øvrigt en tysk forhandler, der er listet som den billigste forhandler af de populære solbriller.

– “Solbriller er et marked, hvor vi oplever, at der hele tiden kommer nye butikker til, og det betyder også, at den traditionelt høje pris er sat under pres. Det er godt nyt for forbrugerne med lavere priser,” som Martin Andersen, direktør for PriceRunner i Danmark, sagde sidste sommer.

Pristjek af populære solbriller

På PriceRunner har vi listet mere end 70.000 solbriller fra mere end 300 forskellige forhandlere. Og det er på basis af et pristjek af de 10 mest populære solbriller, at vi nu kan konstatere, at der kan være op mod 60 procent at spare på populære solbriller.

Find din næste solbriller her via PriceRunner

Det kan altså godt betale sig at sammenligne priser, før du handler.

Foretrækker du en dansk webshop?

Så har vi også lavet et pristjek af de populære solbriller, hvor vi alene kigger på forhandlere med en dansk hjemmeside. Her viser vores pristjek, at du kan høste en besparelse på mellem 156 og 921 kroner. Se blot her:

*Pristjekket er gennemført 20. april 2017 og inkluderer butikspriser inklusiv fragt. PriceRunner tager forbehold for fejl i pristjekket som følge af prisændringer efter priserne er indsamlet.

Kommentarer