Spillekonsoller og spil

Månedens spiludgivelser: Se alle de nye spil for december 2017

Resident Evil 7 biohazard: Gold Edition er blandt de nye spil december 2017
Foto: Capcom

2017 har budt på en række spændende spiludgivelser, og nu skal året rundes af – naturligvis med nye spil i december! Vi giver dig overblik over månedens spiludgivelser.

Året lakker mod enden, men det er ikke helt slut endnu. Slet ikke for spilproducenterne, der er klar til at runde året af med en række nye spændende spil til de populære platforme!

På PriceRunner har vi de seneste måneder kastet et blik på, hvilke nye spil der lander i handlen, og december 2017 er naturligvis ingen undtagelse for sådan et overblik.

Tryk her og se hele listen med månedens spiludgivelser: December 2017

Der er en række godter og nye spil i vente for gamerne i december 2017, kan vi godt afsløre! Lad os tage et kig på et par af månedens spiludgivelser:

Resident Evil 7: biohazard – Gold Edition

Horror-spillet ‘Resident Evil 7: biohazard’ har høstet stor ros for sit gameplay og sine mange gys, og netop dét er ‘Resident Evil 7: biohazard – Gold Edition‘ klar til at fortsætte her i december 2017.

For i Gold Edition-udgaven fortsætter spillet, hvor hovedspillet sluttede – med en masse tilføjelsesindhold, naturligvis. Det er jo en Gold Edition.

Glæd dig til at opleve to nye gameplays i form af ‘End of Zoe’ og ‘Not a Hero’, hvor du står over nye fjender og skal udforske nye sumpfyldte områder, som ikke ses i hovedspillet. Og så må du naturligvis forberede dig på et gys eller to 😉

Lanceringsdato: 12. december 2017
Platform: PS4 / Xbox One / PC


Xenoblade Chronicles 2

Med Nintendo Switch har den japanske producent i den grad lavet et hit af en konsol, og spillekonsollen har længe været blandt de mest populære produkter på PriceRunner.

Og med det nye spil ‘Xenoblade Chronicles 2‘ rundes året og rækken af spændende spiltitler til Nintendo Switch af med bravur!

I Xenoblade Chronicles 2 indtager du rollen som som karakterne Rex og Pyra, der søger det mystiske land kendt som Elysium – det ultimative paradis for menneskeheden. En søgen, der selvsagt byder på udfordringer og kampe undervejs mod målet.

Lanceringsdato: 1. december 2017
Platform: Nintendo Switch


Dead Rising 4: Frank’s Big Package

Frank West. En almindelig fyr, der befinder sig i ekstraordinære situationer. Her i ‘Dead Rising 4: Frank’s Big Package‘, hvor byen Willamette, Colorado, midt under de årlige festligheder rammes af et mystisk udbrud, der spredes over området og den omkringliggende by.

Fotojournalisten Frank arbejder på at afdække sandheden bag udbruddet og afsløre dem, der står bag! Det nye spil ‘Frank’s Big Package’ byder desuden på ekstra bonus-indhold og spændende gameplays, der kan downloades.

Lanceringsdato: 5. december 2017
Platform: PS4


Hele listen: Nye spil december 2017

December 2017 byder naturligvis på flere nye spil, end dem vi har zoomet ind på ovenfor. Blandt andet lander PlayerUnknown’s Battlegrounds nu på Xbox One, ligesom der er et par nye Virtual Reality-spiltitler som Doom VFR og Fallout 4 VR, man kan more sig med i december.

Trykker du på spillets titel eller en af platformene i listen nedenfor, kan du nemt se hvilke butikker, der sælger spillet, ligesom du kan tjekke priser på månedens spiludgivelser.

 TitelPlatform(e)Udgivelse
Doom VFRPS VR / HTC Vive1. december
Xenoblade Chronicles 2Nintendo Switch1. december
Seven: The Days Long GonePC (Steam)1. december
The Walking Dead: The Telltale Series CollectionPS4 / Xbox One5. december
Dead Rising 4: Frank's Big PackagePS45. december
Steep: Road to the OlympicsPS4 / Xbox One / PC5. december
Getting Over It with Bennett FoddyPC & Mac (Steam)6. december
Reigns: Her MajestyPC & Mac (Steam)7. december
SpellForce 3PC (Steam)7. december
Hello, NeighborXbox One / PC8. december
PlayerUnknown's BattlegroundsXbox One12. december
Fallout 4 VRHTC Vive12. december
Resident Evil 7: biohazard - Gold EditionPS4 / Xbox One / PC12. december
Okami HDPS4 / Xbox One / PC12. december
Orch StarHTC Vive / Oculus Rift14. december
Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker’s MemoryPS4 / PS Vita14. december
Finding ParadisePC & Mac (Steam)14. december
Mario Party: The Top 100Nintendo 3DS22. december

Pssst … husk: Du kan altid finde forhandlere og sammenligne priser på spil via PriceRunner 😉


Kilder: The Internet Game Database, spilproducenternes websites samt spildata fra butikker listet på PriceRunner.dk.

Kommentarer