Renovering og byggeri

Ulemper og fordele ved værktøj med batteri eller ledning

Skal du købe dit værktøj med eller uden batteri? Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, og i vores video gennemgår vi for og imod.

Vil du heller læse end se video? 

Skal din boremaskine, vinkelsliber eller andet værktøj have netstrøm eller batteri på? Det er det store spørgsmål, når man skal købe nyt værktøj.

Der er selvfølgelig prisen at tænke på, men også hvilken opgave du skal i gang med at lave. Skal du eksempelvis skære utrolig meget, og står du egentlig meget det samme sted og arbejder, så er det en fordel at have netstrøm på værktøj. Den har mere magt over hele opgaven, har sin egen strømforsyning og skærer dagen lang uden problemer!

De mest populære bore- og skruemaskiner på PriceRunner netop nu …

Har du ikke behov for at kunne skære i time- og dagevis, så er det ofte en fordel at have et batteri på værktøjet. Du har en større grad af frihed, og du har på de fleste moderne maskiner et godt, stort batteri med næsten de samme kræfter. Du skal selvfølgelig skifte batteri indimellem.

Men du bliver ikke hæmmet på samme måde, som du gør af en ledning i dine skæreopgaver. Med batteri-værktøj er du mere fleksibel.

Gode links at følge: 

Kommentarer