Underholdning

Vind animationsfilmen ‘Trolls’ på Blu-ray

Trolls konkurrence
Grafik: DreamWorks

KONKURRENCE – AFSLUTTET: En herlig animationsfilm for hele familien. Dét får du i “Trolls”, som skaberne af “Shrek” står bag – og så har “Trolls” endda en dansk baggrund.

Er du (eller resten af familien) til krammere, kærlighed og masser af farverigt spas?

I så fald er den nye animationsfilm “Trolls” der fra dags dato er i handlen på både Blu-ray Disk og DVD, måske lige filmen for dig!

Trolls Blu-ray

Foto: DreamWorks

Filmen fra DreamWorks starter dog et noget mere sort og dystert sted. De små glade og farverige trolde bliver nemlig holdt fanget af de frygtelige Borker, som af natur er dybt ulykkelige. Men de bliver ufatteligt glade, når de spiser Trolls.

Hvorfor? Fordi Trolls er så farverige og overlykkelige væsner, hvis hverdag består i at producere kram, sang og glæde i livet. Heldigvis formår de nuttede Trolls at flygte fra Borkernes tyranni og finder et nyt sikkert liv i sikkerhed.

Trolls Blu-ray

Poppy og Kvist – de to hovedroller i ‘Trolls’. Grafik: DreamWorks

Poppy og Kvist står sammen

Alt varer dog ikke evigt. Efter 20 år finder en af Borkerne frem til deres hemmelige gemmested, hvor en håndfuld af de livsglade Trolls bliver fanget.

Så kommer den gladeste Trolls, Poppy, på sagen for at redde sine venner! Det sker sammen med den eneste ikke-glade Troll, nemlig Kvist, som dog har en snusfornuft, som de andre Trolls mangler.


Læs også: Lykketrold er blevet landeplage – igen


I filmen kan alle tale og synge dansk, og sangerinden Stine Bramsen lægger stemme til Poppy, mens sangeren Christopher lægger stemme til Kvist. Animationsfilmen ‘Trolls’ baserer sig i øvrigt på de danske Dam-trolde, som Thomas Dam kreerede i 1959. De kendes også som Gjøl-trolde.

Vi har trukket 3 vindere af animationsfilmen ‘Trolls’ på Blu-ray:

  • Noor Malik, Vanløse
  • Teddy Andersen, Roskilde
  • Mia Jensen, Store Merløse

– Stort tillykke!


Trolls – Officiel trailer

Kommentarer