Underholdning

Vind ‘Game of Thrones: Sæson 7’ på Blu-ray eller DVD

KONKURRENCE – AFSLUTTET: ‘Game of Thrones’ er et hit og blandt de mest populære tv-serier på markedet, og du har nu mulighed for at vinde den komplette 7. sæson på Blu-ray eller DVD!

“Winter is coming”. Sådan lyder en ganske populær sætning fra megasuccessen Game of Thrones, og i syvende sæson af Game of Thrones er der for alvor noget om snakken. Så ændres mottoet til: Winter is here.

Danske fans og interesserede i hitserien kan fra 11. december opleve Game of Thrones: Sæson 7 på Blu-ray og DVD – fyldt med en masse eksklusivt ekstramateriale!

Både Blu-ray samt DVD-udgaverne af bokssættet indeholder aldrig-før-set ekstra materiale samt kommentarspor til samtlige episoder. Diskene vil også indholde to helt nye behind the scenes featuretter. Og nu kan du altså vinde den komplette syvende sæson! 🙂

Game of Thrones Sæson 7 konkurrence

(PR-foto)

Hvem vinder slaget?

Game of Thrones er garant for spænding og god underholdning, og syvende sæson af megasuccessen er ingen undtagelse! For mens gamle alliancer dør hen, ja, så opstår der nye.

Daenerys Targaryen har endelig sat kurs mod Westeros med hendes drager, hære og den nye Tyrion Lannister – ‘Hand of the Queen’. Jon Snow har fået titlen som konge af Norden efter hans succes i niende afsnit af sjette sæson, og i King’s Landing har Cersei Lannister fået sig en helt særlig trone.

Mens alliancerne bølger frem og tilbage, marcherer en hær af døde mænd mod Muren – en hær, der truer med at ende de syv kongedømmer for altid … 😮

Game of Thrones Sæson 7 konkurrence

(PR-foto)

Hitserien Game of Thrones er baseret på den populære bogserie “A Song of Ice and Fire” af George R.R. Martin, og serien har blandt andet vundet en Emmy for bedste drama i 2015 og 2016.

Game of Thrones: Sæson 7‘ udkommer på Blu-ray og DVD den 11. december 2017.

Vi har fundet 1 Blu-ray vinder og 1 DVD vinder. Tillykke!

  • Anders Krag, København S
  • Jeanette Ilm, Greve

Kommentarer