Underholdning

Vind ‘The Walking Dead: Sæson 7’ på Blu-ray eller DVD

KONKURRENCE – AFSLUTTET: ‘The Walking Dead’ er blandt de største og mest populære tv-serier på markedet, og du har nu mulighed for at vinde den komplette 7. sæson på Blu-ray eller DVD!

Slutningen på civilisationen viste sig hurtigt kun at være begyndelsen for Rick Grimes og de andre, der overlevede det faktum, at jorden pludseligt blev invaderet af levende døde. De såkaldte ‘walkers’, der med en enkelt bid forvandler offeret til en vandrende zombie.

Med alle odds imod sig for Rick og de andre, tænker man.

Sådan har det været siden 2010, hvor første sæson af den populære tv-serie ‘The Walking Dead‘ blev sendt i USA, og første episode af sæson 8 rullede over de amerikanske skærme i slutningen af oktober i år.

De tidligere sæsoner af zombie-serien har været vist herhjemme på DR3, men sæson 7 er imidlertid aldrig vist på dansk tv… men du har nu mulighed for at vinde alle 16 hæsblæsende episoder af ‘The Walking Dead: Sæson 7‘!

The Walking Dead Sæson 7

Foto: Gene Page/AMC

Vilde zombier, bedrag og mere til

Rick Grimes og hans gruppe synes tvunget i knæ. Det står klart efter de store tab, som gruppen led efter den vilde sæsonafslutning på ‘The Walking Dead: Sæson 6’ 😮

Den altid kække Daryl Dixon er i syvende sæson taget til fange af Negan, der synes at være alt-dominerende og over det hele. For når andre tager ét skridt, så tager Negan to skridt.

Saviors, der ledes af Negan (Jeffrey Dean Morgan), har næsten udryddet Rick og hans gruppe, og i syvende sæson føres Daryl Dixon til hjemstedet for Saviors … og hvad der ellers sker, kan vi naturligvis ikke røbe 😉 Der er i hvert fald lagt i kakkelovnen til endnu en spændende sæson!

The Walking Dead Sæson 7

Foto: Gene Page/AMC

Syvende sæson af The Walking Dead byder således på en fuldendt buffet bestående af zombier, blod, skydevåben, venskab, kærlighed, bedrag, eksplosive historier og meget, meget mere.

Første episode af ‘The Walking Dead: Sæson 7” blev vist i USA 23. oktober 2016, og den komplette sæson udkom herhjemme 28. september 2017 på UHD Blu-ray, Blu-ray og DVD.

Vi har fundet 1 Blu-ray vinder og 1 DVD vinder. Tillykke!

  • Linda Kammesgaard, Ansager.
  • Tobias Kittelsen, Nyborg.

 


Konkurrencen er blevet til i samarbejde med PR-bureauet for Twentieth Century Fox Home Entertainment, der har sponsoreret præmierne, og som også står for forsendelsen af præmierne til konkurrencens vindere.

Kommentarer