Hartorrer bedst i test

Hårtørrer

Babyliss hårtørrer er tildelt som en bedste i test og vores købe rådgivning for 2015. Luksus og super let salongfönen fra Farouk CHI, Parlux 3800 miljøvenlige og stilfulde Breville er også meget godt køb alt efter behov. Braun giver gode resultater, men er langsom men billige Coline gør håret uoverskuelig, statisk og kruset. Der er en stor forskel i pris, støj, blæser magt og temperatur for både varm og kold luft i modellerne. Den hårtørrer fra Babyliss er bedst i test, da det fungerer godt på alle tekniske parametre, mens de resterende overkommelige og har et slankt og gennemtænkt design. Det er simpelthen nemmere, hurtigere og sjovere at tørre og style håret.

Vores eksperter arbejder som frisører, men i denne test af hårtørrere startet fra forbrugernes synspunkt. Den vigtigste parameter for en god hårtørrer, der er effektiv, men skånsom på dit hår. For hot varme kan brænde hovedbunden og gør håret både slidte og livløs. Derfor gør producenterne af professionelle produkter, der ikke kun tørrer håret hurtigt, men også har helbredende egenskaber, således at håret bliver blødt, glat og blank samtidig bevare fugt balance. Keramisk teknologi giver jævn varmefordeling, mens den ioniske funktion neutraliserer positive ioner. Med disse teknikker effektivt modvirkes sammenfiltring og statisk elektricitet mens risikoen for tørt og skørt hår falder. Desuden vil håret være nemt at bruge og fleksibel til nemt at oprette stilfulde haircuts på både kort og langt hår.

Er du bekendt med den tidligere generation hårtørrer, vil du blive forbløffet over den smidighed, glans og skinne som en ny moderne hårtørrer giver.

Del testen