Mediecenter bedst i test

Mediecenter

Media Center er et produkt, som det er bogstaveligt talt eksploderet i de seneste år . Én mediecenter tjener som centrum for din hjemmebiograf system og giver dig mulighed for at overføre og afspille film og musik på dit TV fra f.eks en computer , en ekstern harddisk , en USB-flash -drev eller en filserver . Dette gør mediecenter ved at handle tolk og översättea lyd-og videosignaler til dit TV forstår. I stedet for navnet mediecentre bruges ofte andre navne , ikke mindst som er en media center kan være en del af flere andre produkter. Andre almindelige navne er Media Player, Media Extender, HTPC (Home Theater Personal Computer) , Media Streamer , Media Server , Media Player, MediaBox , Digital Media Renderer eller Digital Media Receiver .

Test og anmeldelser af media center har en kort holdbarhed , da udviklingen hele tiden går hurtigt fremad. At udnævne DMA som den bedste i testen bliver mindre relevant. I stedet denne købsvejledning opdateret ugentlige tips og råd om de mest interessante , bedste og overkommelige mediecentre lige nu , uanset om du planlægger at købe en komplet " high end " media center, en overkommelig mid -range model eller en indstilling for budgettet . Vi liste også teste vinderen fra velkendte producenter som Apple , AC Ryan , D -Link , Western Digital og Popcorn Hour og andre.

Nogle bruger nu deres computer som mediecenter ved at forbinde det med deres tv via fx sin X -Box 360 eller Playstation 3 . Dette kan arbejde rimeligt godt, hvis du er teknisk kyndige, men hvis du vil have den bedste media player , med god ydelse og pålidelighed , at hele familien kan bruge en bør få en dedikeret media center, som du kan sætte mellem computeren og tv'et , og det er så let at bruge som muligt . Samt, det er nu ikke kun muligt, men også overraskende billige .

Den billigste media centre

Der er i øjeblikket en jungle af forskellige media center / media player , men vi har nøje udvalgt de bedste produkter på markedet lige nu , og vores ekspert i media center og media player Johan tips om de mest overkommelige mediecentre lige nu. Fælles for alle mediecentre i vores Tips er, at de har en brugervenlig grænseflade, kan du streame lyd og video, samt deres støtte til almindelige video-og lydformater ( inklusive HD video) . Mediecentre er opdelt i tre sektioner, "high end" lige i tid og budget.


Produkter i testen

Google Chromecast 2


Bedste pris hos:

CPU: Marvell 88DE3006 GPU: GC1000 RAM: 512 MB Mål (BxHxD: 51,9x 51,9×13,49 mm Vægt: 0,391 kg Software: Chrome Tilslutninger: WiFi, USB (2.0), HDMI Fjernbetjening: iOS/Android-app

Bedste pris hos:

Google Chromecast er en både billig, lille og innovativ medieafspiller, og vi udpeger den derfor til bedst i test. Da førte generation af Chromecast blev lanceret i 2013, blev den hurtigt en salgssucces. Anden generation er udstyret med en mere effektiv processor og en bedre antenne, som gør ydeevnen 2-4 gange større. Resultatet er, at film starter hurtigere, og der bliver mindre buffering. Chromecast sættes i et HDMI-stik på tv'et og forbindes derefter med en smartphone, tablet eller computer med et tryk på en knap. Tanken er at lave et "dumt" tv om til et smart-TV ved at give den adgang til Android-apps. Chromecast kan med andre ord sammenlignes med en Google-version af det populære Apple-TV, men til en pris på få hundrede kroner.

Chromecast-appen er blevet ret så god. Vi har primært testet YouTube, Viasat, Spotify, HBO Nordic og Netflix. Det virker faktisk suverænt at "caste" disse Video on Demand-tjenester med mobil eller tablet som fjernbetjening. Vi kunne godt have tænkt os en mulighed for også at streame lokalt lagret indhold til tv'et via Chromecast. Selvom det teknisk er muligt at gøre, har ophavsrets-mafiaen indtil videre sat en stopper for denne funktionalitet. Filmindustrien er nemlig dødsens bange for, at en så billig og brugervenlig gadget skal gøre det alt for nemt for menigmand at streame piratkopieret video til tv'et. Dette er afgjort en ulempe for Chromecast, men det bliver forhåbentlig muligt i fremtiden. Det er i hvert fald sikkert og vist, at flere og flere Andoid-apps bliver tilgængelige på Chromecast fremover, og da Android-platformen er så enorm, giver det næsten uanede muligheder. Dette er markedets mest praktiske og prisgunstige streamingløsning, og vi synes, at ethvert tv fortjener en Chromecast,

  • Innovativ og lille, lav pris, ekstremt let at bruge
  • Vi havde gerne set en Ethernet-port
  • Karakter 1/5
  • Karakter 2/5
  • Karakter 3/5
  • Karakter 4/5
  • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:
Del testen