Bedste mobile bredbånd i 2016

Hvilket mobilt bredbånd er bedst i test i sammenligninger mellem bredbånd udbydere som Orange, tre, Telenor, Netto 1 Halebop og Tele2? Det er ikke muligt at give et konkret svar på det spørgsmål. I stedet dækning og hastighed 3G og 4G præcist, hvor du bevæger dig er det vigtigste parameter.

Før du køber mobilt bredbånd, bør du så prøve at sammenligne dig selv udvidet dækningen af ​​de forskellige aktører på området, som er af interesse for dig. Det gøres nemt med operatørerne dækningskort tilgængelige nedenfor og mere detaljeret på deres hjemmesider.

Nogle operatører giver forskellige former for garantier. For eksempel betyder Telenor dækning garanti, som at hvis det mobile bredbånd ikke virker, hvor du bor, kan du returnere det gratis 14 dages køb. Comviq og Tele2 tilfredshedsgarantien der virker på samme måde. Dette er en fremragende og sikker måde at teste igennem til den erhvervsdrivende, der virker bedst for dig.

Til sammenligning liste, vi fordele og ulemper ved de forskellige operatører. For eksempel er nogle operatører billig, men ofte på bekostning af reduceret kundeservice. Andre operatører lever på deres store brand uden at levere de fordele, der kan retfærdiggøre den højere pris. Nogle gange, de erhvervsdrivende har salgsfremmende priser, kan du derefter gemme hundredvis af dollars i det lange løb.

Mange i Danmark faktisk ville billetpris bedst med bare at bruge mobilt bredbånd til deres laptop. Så har du også friheden til billige trådløst internet og high-speed mobilt 3G og 4G overalt. Det virker med både billig forudbetalt og efterbetalte.

Del testen