Mobiltelefon bedst i test

Mobiltelefon

Vi tester de bedste 3G-mobiltelefoner med Android-styresystemet. Google udviklede Android og derefter en række producenter af mobiltelefoner bruger i deres telefoner, som Sony, Samsung, HTC, ZTE og LG. Dette giver det bedste fra begge verdener: smartphones med awesome hardware. Fælles for mobiltelefoner med Android er, at de har touch-skærm og er hurtige og nemme at bruge. De har også GPS-navigation, virker fint med internettet og få adgang til Google Play med hundredtusindvis af apps og spil. Alle Android-mobiler har god integration med online sociale medier som Facebook og Twitter. Tjek vores test, før du køber din næste mobil.

De billigste priser på mobiltelefoner, både med og uden abonnement og forudbetalte kort kan findes i links. Vi gør vores test af mobiltelefoner hele tiden, så du kan få den bedste cols på de nyeste mobiltelefoner i 2012, og også at købe den rigtige telefon til dine behov.

Fem smarte funktioner i Android, iPhone mangler

1. Tilpassede startskærme - Smart online gratis widgets fuld af funktionalitet giver direkte oplysninger om, hvad der interesserer dig, fx vejr, aktiekurser, Facebook-opdateringer eller det seneste fodbold resultater.
2. Hele Internettet - Internet Browser kan håndtere Flash grafik tillader flere faner, og er hurtigere end Safari.
3. Android Beam: An NFC chip (Near Field Communication) gør det muligt for Android-brugere at dele websider, videoer, kort, spil og apps ved at trykke to telefoner sammen.
4. Freedom of Choice - Vil du have en billig, lille og let mobil med forudbetalt eller lyxtelefon med kæmpe skærm med abonnementer med gratis mobil surfing? Android mobiler kommer i alle former, varianter og priser.
5. Gratis Google backup - Når du logger ind på din telefon giver dig øjeblikkelig adgang til dit telefonnummer, adresselister, e-mail, kalender, fotoalbum, og masser af andre Google Apps online gratis.

Del testen