Pusletaske bedst i test

Pusletaske

Bedst-i-test har testet flere forskellige pusletasker i forskellige prisklasser og med varierende funktioner. En pusletaske er selvfølgelig ikke et must for at kunne tage sig bedst muligt af sit barn som nybagt forælder, men for mange kan en velorganiseret pusletaske alligevel redde mange situationer. Men nøjagtig som med barnevogne er udvalget af pusletasker meget stort. Dels har barnevognsproducenterne ofte et udvalg af accessories, som næsten altid omfatter pusletasker og af og til forskellige pusletaskemodeller til forskellige barnevognsmodeller. Dels er der mange uafhængige aktører, der fremstiller universelt barnevognstilbehør. Bortset fra et ønske om matchende materialer kan man generelt sige, at en universel pusletaske fungerer nøjagtig lige så godt på en vogn som barnevognsmærkets egen pusletaske.

Vigtige ting at tænke over ved valg af pusletaske er blandt andet størrelse, materiale og funktioner. Afhængigt af hvor mange børn man har, og hvor gamle de er, kan det af og til være nok med en lille pusle taske til bleer, mens man nogle gange har brug for en ekstra stor duopusletaske med plads til skiftetøj og spisegrej til to blebørn. En del pusletasker har et særligt ophæng, så den kan fastgøres bedst muligt på en barnevogn. Bemærk dog, at de fleste barnevognsproducenter ikke tillader belastning af håndtaget på grund af risikoen for at tippe over. Hvis man alligevel vælger at anvende pusletasken på denne måde, er det på eget ansvar. I de fleste pusletasker medfølger også et pusleunderlag, og nogle gange er der et separat flaskerum, som kan holde flaske eller mad kold/varm længere. Derudover er der forskel på pris og design på de forskellige pusletasker. Nogle har et mere sporty, praktisk look, mens andre minder mere om moderigtige håndtasker.

I vores test har i testet pusletaskernes funktioner og slidstyrke i forhold til prisen og ud fra dette udpeget en pusletaske, som vi synes, er bedst i test 2016.


Produkter i testen

Bedst-i-test.dk 2017 DK.png

Skip Hop Duo Signature

Mange, godt udtænkte opbevaringslommer, smart ophængning på vognen, meget for pengene


Bedste pris hos:

Ophængning på vogn: Faste remme med klemme Bærehåndtag: Ja. Skulderrem: Ja, aftagelig Rum på indersiden: 2 lommer, 1 rum med lynlås foroven Rum på ydersiden: 6 stykker, heraf 2 med magnetlukning og et med lynlås Pusleunderlag: Ja. Flaskerum: Ja, netlomme på ydersiden.

Bedste pris hos:

Skip Hops pusletaske Duo Signature er en opdateret version af mærkets klassiker Duo. Ændringerne er hovedsageligt detaljer, men Skip Hop har virkelig lyttet til forbrugernes ønsker og forfinet funktionerne. Duo Signature er en meget praktisk og brugbar pusletaske. Hvad angår udseendet, er der et bredt udvalg af farver og mønstre. Den æstetiske fremtoning er ikke så trendy, og Duo Signature kan ikke bruges som almindelig håndtaske, men den er alligevel rigtig pæn på en barnevogn. Den hat også en smart ophængningsfunktion. Med en dobbeltvirkende klemme kan man både fastgøre en rem, der er tilpas lang til at hænge over barnevognenes håndtag, og derefter knappe skulderremmen fast ovenpå.

Duo Signature har en yderside i slidstærkt materiale, og hele tasken er blevet maskinvasket med godt resultat. På indersiden er der to lommer. Vi havde gerne set flere for at have bedre muligheder for at organisere sine ting. Foroven lige på indersiden af taksens kant er der en mindre lomme med lynlås, der lige passer til telefonen eller en lille tegnebog. Udvendigt er Skip Hop Duo Signature er udstyret med flere opbevaringsmuligheder. Begge kortsider har netlommer til flasker, på forsiden er der to kommer med magnetlukning og et stort rum, der lukkes med lynlås. På bagsiden af pusletasken er der en rigtig stort rum, der uden problemer har plads til pusleunderlaget. Hvis man er ude efter en pusletaske, der virkelig kan holde til at blive brug og er praktisk i alle situationer, så er Skip Hop Duo Signature et rigtig godt valg. Den konkurrencedygtige pris giver derefter det sidste skub, der gør, at vi har udvalgt Skip Hop Duo Signature til bedst i test.

 • Slidstærk, smart løsning til remmene, meget prisgunstig
 • Et par indvendige lommer mere havde været rart
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

Storksak EDEN

Vegansk pusletaske med god opdeling af rum og markedets bedste puslepude


Ophængning på vogn: Indbyggede remme i skulderremmen Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Ja, aftagelig Indvendige rum: 4 stk., heraf et med lynlås Udvendige rum: 4 stk. Puslepude: Ja Flaskerum: Termorum skjult i den ene kortside

Storksak er et klassisk pusletaskemærke, der har været med længe med et bredt udvalg af forskellige modeller. EDEN er en helt vegansk pusletaske med et meget vellykket læderlook. Den ser fuldstændig ægte ud, og hele pusletasken føles eksklusiv helt ud i detaljerne. Men den er også velbygget og holder formen godt, når man stiller den på gulvet. EDEN har fastsyede bæreremme, man kan tage over skulderen, men også kan bæres i hånden. Med til pusletasken følger også en aftagelig skulderrem. Indbygget i skulderremmen er der ophængningsremme. De gør, at remmen kan monteres barnevognens håndtag og sidde der, mens selve tasken klikkes af og på, som man vil. EDEN har fire store udvendige rum. Det er således let at opbevare ting, men hurtigt vil kunne få fat i, såsom ens tegnebog eller en pakke lommetørklæder. I den ene kortside er der også indbygget et flaskerum med termoisolering.

Indvendigt har Storksak EDEN godt med rum. Det største lukkes med burrebånd på midten og er beregnet til at opbevare puslepuden i. Indvendigt er der også to mindre rum med elastikåbning, der er smarte til at organisere bleer og skiftetøj i. Der er også et mindre rum med lynlås til opbevaring af værdigenstande eller småting, der ikke må bliver væg. Den medfølgende puslepude beskrives af Storksak som luksuriøs, og det er ingen overdrivelse. Den er stor og gennemført med eget bærehåndtag og to smarte opbevaringslommer, der er perfekte i størrelsen til bleer og en pakke vådservietter. Når det er tid til at skifte barnet, er det derfor nok at tage puslepuden med, pakket med det mest nødvendige. Sådan burde alle puslepuder se ud. Dette sammen med alle pusletaskens øvrige smarte egenskaber gør, at Storksak EDEN virker som en kommende storfavorit.

 • Rummelig med mange god rum, fuldendt puslepude, og ophængning på vognen
 • Høj pris
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

Skip Hop Chelsea Backpack

Pusletaske i rygsækmodel med bekvemme bæreremme og praktiske yderrum


Bedste pris hos:

Ophængning på vogn: Aftagelige ophængningsremme Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Nej, faste rygsækremme Indvendige rum: 3 stk. Udvendige rum: 4 stk., heraf 2 med lynlås Puslepude: Ja Flaskerum: To af de udvendige rum kan anvendes til flasker

Bedste pris hos:

Skip Hop Chelsea Backpack er en pusletaske, der er beregnet til at fungere lige så godt på vognen og i hånden som på ryggen. På bagsiden sidder der to regulerbare, polstrede rygsækremme. Pusletasken har også et almindeligt bærehåndtag samt to ophængningsremme med krog til barnevognens håndtag. Modellen er meget rummelig, selvom pusletasken ikke ser så stor ud udefra. Indeni er der tre rum. Et stort til den medfølgende pusletaske og to mindre rum med elastikåbning, der passer i størrelsen til bleer. Selve hovedrummet er meget stort, men det havde ikke skadet at inddele det i flere sektioner. I og med at pusletasken er ret dyb, er der risiko for, at man må rode et stykke tid, inden man finder det, man leder efter. Men det positive ved at kunne medbringe meget oppakning opvejer det alligevel. 

Rygsækken lukkes med en snorelukker og har en klap, der holdes på plads med magnetbeslag. På ydersiden har Skip Hop Chelsea Backpack fire rum. Et siderum på hver side, der også fungerer som flaskerum. I klappen er der et mindre rum med lynlås, der passer til små værdigenstande. På tasken forside er der et større rum, også med lynlås, som er sindrigt konstrueret. Når man åbner rummet, har det indsyede stofkiler i siderne, så det er som en låge, der klappes ud. Perfekt til en pakke vådservietter og nogle bleer, hvis det er det man oftest har brug for at kunne nå i en fart. Men ud over gode rum er Chelsea Backpacks primære styrke, at bæreremmene er så gode. Tasken er faktisk rigtig bekvem at bruge som rygsæk, også på længere spadsereture. Den kan således bruges lige fra dag et på fødegangen med baby og på en skovtur med en treårig. Skip Hop Chelsea Backpack er ganske enkelt en af de absolut bedste pusletasker i rygsækmodel, der er på markedet netop nu.

 • Bekvem som rygsæk, god ophængning på vognen, smarte udvendige rum
 • Ret stort og rodet inderrum
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

Elodie Details

Æstetisk tiltalende og rummelig pusletaske med to separate barnevognskroge


Ophængning på vogn: Separate vognkroge Bærehåndtag: Ja. Skulderrem: Ja, aftagelig Rum på indersiden: 2 med lynlås, 6 lommer. Rum på ydersiden: 3 stk. Pusleunderlag: Ja. Flaskerum: Ja, termorum indvendigt.

Elodie Details har flere forskellige modeller af pulsetasker i sortimentet. Den pusletaske, der blandt andet fås i udgaverne Black Edition, Apple Of My Eye og Graphic Devotion, er måske den mest praktiske af dem. Der er rigtig gode muligheder for at organisere bleer og børnetøj, og takket være taskens form får man hurtigt overblik over, vad der mangler ved opfyldning, og det er nemt at finde hver enkelt ting. Dybere tasker har ganske vist en fordel, da man kan fylde den med ting på en helt anden måde, men i en mere aflang taske som denne, er der mindre risiko for, at man glemmer en banan i bunden af pusletasken. Og alle der har prøvet at glemme en banan i pusletasken, ved, hvor besværlige konsekvenser den slags fejltagelser kan få.

Med til Elodie Details' pusletaske hører et pusleunderlag i normal størrelse og ekstra robust materiale, en aftagelig skulderrem og to kroge med burrebånd til at hænge pusletasken på barnevognen med. Ud over skulderrem har tasken også to bekvemme bærehåndtag at holde den i eller til at tage den på armen. Barnevognskrogene er virkelig gode og desuden stilrent formgivet.  Det samme gælder selve pusletasken – den er flot nok til at kunne bruges som almindelig håndtaske, og det føles faktisk en lille bitte smule sjovere at skifte ble, når man samtidig kan flashe sin pusletaske. Men det allerbedste ved denne model af Elodie Details' pusletaske er, at den ud over et velorganiseret indre også er veludstyret med tre lettilgængelige rum på ydersiden til småting, man har brug for at kunne nå i en fart. Smart og flot, så kan man ikke forlange meget mere af en pusletaske.

 • Velorganiseret, gode rum, smart ophængning på barnevogn
 • Ikke den mest rummelige model
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

Britax Pusletaske

Letorganiseret pusletaske med mange rum, foldeklap og integreret ophængning


Bedste pris hos:

Ophængning på vogn: Indbyggede remme i skulderremmen Bærehåndtag: Nej Skulderrem: Ja Indvendige rum: 7 stk. Udvendige rum: 4 stk. Puslepude: Ja Flaskerum: Separat flasketaske medfølger

Bedste pris hos:

Der kan være to gode grunde til at vælge originalt tilbehør til en barnevogn frem for universaltilbehør. Enten at det er specielt tilpasset vognens form eller funktion, eller at det er svært at finde et bedre match stilmæssigt. Britax lykkes god med sidstnævnte – deres pusletaske fås i samme tekstiler som barnevognsbetrækkene, både almindelige farver og de melerede stoffer. Det ser flot ud sammen og virker som en enhed. At de er lavet af samme stof gør også, at pusletaskens yderside er meget modstandsdygtig over for både slitage og snavs. Formen på Britax Pusletaske er mere kantet end de fleste andre pusletasker. Selv når den er tom, holder den sin firkantede form. Det er pænt, men det giver også begrænsninger i pladsen, at siderne er så faste. Hvis pusletasken er fyldt, er det umuligt lige at presse en ekstra lille ting ned i den.

Britax Pusletaske er meget velorganiseret. Dens klappen foldes ned over hele tasken og holder effektivt regndråber ude. Pusletasken har rigtig mange rum, og man bliver hurtigt ekstra glad for lommen på forsiden under klappen. Inden i den er der mindre netlommer, hvor det er meget nemt at sætte forskellige småting. Med til pusletasken følger en puslepude og en løs flasketaske, der kan hægtes fast. Britax Pusletaske har en skulderrem med rib for ekstra komfort, og på remmen er der to integrerede mindre remme med spænde til praktisk ophængning på vognen. Britax Pusletaske bliver hurtigt fyldt, og takket være størrelsen fylder den også en del, når den er tom. Den gør det dog meget nemt at organisere sin oppakning og har meget praktiske funktioner. Har man i forvejen en vogn fra Britax, især en i Go-serien, bliver man sandsynligvis meget tilfreds med Britax Pusletaske.

 • Pæn til Britax' barnevogne, mange rum, nem at organisere
 • Begrænset plads til opppakning
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Skip Hop Chelsea

Flot designet pusletaske, velorganiseret med mange smarte lommer ind- og udvendigt


Bedste pris hos:

Ophængning på vogn: Faste remme med krog Bærehåndtag: Ja. Skulderrem: Ja, ikke aftagelig Rum på indersiden: 4 lommer. Rum på ydersiden: 5 stk., heraf 2 med lynlås Pusleunderlag: Ja. Flaskerum: Ja, to lommer udvendigt.

Bedste pris hos:

Pusletasker, der ikke ligner pusletasker, er en voksende tendens. Skip Hop har altid haft et bredt udvalg af modeller i alle regnbuens farver, og med modellen Chelsea nærmer de sig modeverdenen lidt mere, og siden har mærket lanceret flere pusletasker i lignende stil. Chelsea fås i sort og champagne, med lynlåse og andre detaljer i guld. Tasken har ikke nogen klap, der kan foldes hen over toppen, så i regnvejr er der stor fare for, at der hurtigt kommer vand ind. Bærehåndtagene er lette at få fast i og er lange nok til, at tasken kan hænges på armen. Skip Hop Chelsea har også en skulderrem, som desværre ikke kan tages af. Hvis pusletasken skal anvendes på en barnevogn, så har Skip Hop en smart løsning i form af en kortere rem med en krog, der hægtet fast i tasken danner en løkke, der er stor nok til håndtaget på en barnevogn.

Skip Hop Chelsea er ikke nærige med lommerne, hverken indvendigt eller udvendigt. Tasken er rummelig nok til skiftetøj og tilbehør til to blebørn, og der er god mulighed for at opbevare sine egne ting i lommerne på ydersiden, blandt andet en lynlåslomme i perfekt størrelse til en smartphone. På forsiden er der en guldfarvet nøglering, men kan hænge netop nøgler eller et stykke børnelegetøj i. Pusleunderlaget er ikke noget særligt, men det er smart, at det har en separat lomme på ydersiden af tasken, så man let kan få fat i det og vådservietter til et akut bleskift. Skip Hop Chelsea er en populær model, der periodevis er udsolgt, og når man har testet den, forstår man godt hvorfor.

 • Mange rummelige lommer, flot finish, let at pakke uden at det roder
 • Ubeskyttet lynlås foroven, risiko for at der kommer vand ind i regnvejr, skulderremmen kan ikke tages af
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Elodie Details DOT

Flot og rummelig pusletaske med gode indvendige rum og smarte barnevognskroge


Ophængning på vogn: Separate vognkroge Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Ja, aftagelig Indvendige rum: 5 stk., heraf to med lynlås Udvendige rum: 1 stk. Puslepude: Ja Flaskerum: Ja, to termolommer indvendigt.

Elodie Details DOT er en pusletaske i bagmodel, samme form og type som tasken Gilded Grey fra samme mærke. Elodie Details er blevet kendte for deres moderigtige pusletasker, som på en succesrig måde har kombineret god opbevaring med en god fornemmelse for stil. DOT er ingen undtagelse. Den smagfuldt prikkede yderside og det petrolfarvede for skaber sammen med læderdetaljerne en pusletaske, som ingen vil skamme sig over at hænge på barnevognen. Bærehåndtagene i mørkebrunt skind matcher den aftagelige skulderrem i brun kanvas, kroge og lynlåse er guldfarvede. Som altid med Elodie Details' pusletasker har DOT også separate vognkroge, der kan fastgøres på barnevognens håndtag med burrebånd og derefter hænger der, mens selve tasken hurtigt kan hægtes af og på efter behov.

DOT har kun et minimalt udvendigt rum, men kompenserer indvendigt med tre store rum med elastikåbning og to med lynlås. Det største rum med lynlås er beregnet til puslepuden, men der er også plads til lidt mere. Det lille rum med lynlås passer i størrelsen til ens egne værdigenstande. De tre rum med elastikåbning er tilpasset bleer eller skiftetøj, og giver følelsen af en velorganiseret taske. Derudover er der plads til en hel del anden oppakning. DOT er uden tvivl tilstrækkeligt stor til også at fungere som en mindre weekendtaske eller som fødselstaske. Formen er til den posede side, men blødheden gør det også muligt at fylde DOT helt op. Elodie Details DOT er en pusletaske til dem, der gerne vil pakke meget og gøre det med stil.

 • Mange gode rum indvendigt, smarte vognkroge, plads til meget
 • Få udvendige rum, lynlåsen kan binde lidt af og til
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Skip Hop Suite Satchel Diaper Bag

Velorganiseret pusletaske med mange rum, flot design og praktisk tilbehør


Bedste pris hos:

Ophængning på vogn: Aftagelige ophængningsremme Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Nej Indvendige rum: 2 x 2 stk. Udvendige rum: 6 stk. Puslepude: Ja Flaskerum: Separat flasketaske medfølger

Bedste pris hos:

Skip Hop udvider deres allerede brede udvalg af pusletasker med Suite Satchel, en 6 in 1-pusletaske. Navnet henviser til de seks komponenter i Suite. Ud over selve tasken medfølger aftagelige ophængningsremme, flasketaske, necessaire, lille beholder til sutter og en puslepude. Dette er en blød pusletaske, der er fremstillet af polyester, og man kunne let komme til at tro, at den så hurtigt bliver snavset. Men Suite har vist sig at være meget modstandsdygtig og ser ud som nu, selv efter nogen tid med hård brug. Suite adskiller sig fra mængden ved, at der ikke medfølger en skulderrem. De to bæreremme i nylon er dog lange nok til, at tasken kan hænge bekvemt over skulderen. Den separate ophængning til barnevogn består af mindre remme med solide kroge i begge ender, hvilket er en praktisk løsning. 

Kan man godt lide mange rum, så kommer man til at elske Skip Hop Suite Satchel. Ydersiden har store flaskerum i siderne, og den separate flaskeopbevaring er isoleret for at holde flasken varm eller kold. Fordelingen af taskens hovedrum er noget uortodoks i sammenligning. I stedet for et stort rum med mindre lommer indeni, er Suite opdelt i tre rum. Et med to små lommer, det midterste to større elastiklommer og et tredje beregnet til opbevaring af puslepuden. Det er dog lidt irriterende, at puslepuden er en smule bredere end rummets åbning, så den altid skal bøjes en anelse, når man skal pakke den ned. Derudover er det meget nemt at organisere sin oppakning. Tasken har normal rummelighed og fungerer godt til et blebarn, selvom der selvfølgelig også er plads til en ekstra ble til ældre søskende. Det bedste ved Suite Satchel er den måde, hvorpå Skip Hop i vanlig stil lykkes så godt med at kombinere flot design med rigtig praktisk opbevaring.

 • Rigtig mange rum, smart tilbehør, nem at hænge på barnevognen
 • Ikke plads til større genstande, snæver åbning til puslepuderummet
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

BabyBjörn SoFo

Rummelig og blød pusletaske med smarte bæreremme, kan også anvendes som rygsæk


Ophængning på vogn: Med skulderremmen Bærehåndtag: Ja. Skulderrem: Ja, aftagelig. Rum på indersiden: 1 med lynlås, 5 lommer. Rum på ydersiden: 5 stk., heraf 2 med magnetlukning Pusleunderlag: Ja. Flaskerum: Ja, to netlommer indvendigt.

BabyBjörns pusletaske SoFo er til forskel fra mærkets tidligere taske en meget blød og føjelig model, der alligevel ikke føles som om, at stoffet så let bliver snavset til. Modellen er rummelig både i bredden og dybden. Det er ikke noget problem at få plads, selvom man skal pakke bleer og skiftetøj til to småbørn i BabyBjörn SoFo. De udvendige lommer er dybe og lette at komme til. To af dem har klapper med magnetlukning, så man kan opbevare værdigenstande eller småting, der ikke må blive væk. Indersiden er meget rummelig. Et af rummene er udstyret med lynlås, et passer i størrelsen til pusleunderlaget, og i de resterende er det nemt at organisere bleer og tøj.

SoFo har en lidt speciel løsning for bærehåndtagene. De kan enten anvendes som almindelige bærehåndtag, hvor de holdes på plads ved hjælp af sømme på remmen. Men bærehåndtagene kan også trækkes ud på den ene side, så BabyBjörn SoFo kan bæres på ryggen som en rygsæk. Meget praktisk, hvis man vil kunne have begge hænder og arme frie til sit barn. Derudover er der en almindelig skulderrem, der kan tages helt af, hvis man ikke vil bruge den. Vil man have sin BabyBjörn SoFo på barnevognen, er der ingen særlig ophængning, og man må bruge skulderremmen. Den store fordel ved BabyBjörn SoFo er uden tvivl rummeligheden, den fleksible form og den smarte rygsækfunktion – og at man får disse funktioner til et meget rimelig pris.

 • Kan bæres over skulderen, over armen eller som rygsæk, rummene er godt fordelt
 • Noget vanskeligere at hænge den pænt på en barnevogn
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Elodie Details Diaper Bag Bedouin Stories

Stor og rummelig pusletaske med aftagelig skulderrem og separate barnevognskroge


Bedste pris hos:

Ophængning på vogn: Separate vognkroge Bærehåndtag: Ja. Skulderrem: Ja, aftagelig. Rum på indersiden: 2 med lynlås, 5 lommer. Rum på ydersiden: 1 rum, med lynlås Pusleunderlag: Ja. Flaskerum: Ja, termorum indvendigt.

Bedste pris hos:

Elodie Details har virkelig et både bredt og rigt arsenal af pusletasker i sortimentet. De forskellige modeller har desværre ikke fået navne, så man er nødt til at gå ud fra de farver og mønstre, de er lanceret i, når man skal kategorisere dem. Modellen der fås i versionen Bedouin Stories og Zebra Sunshine er en relativt ny pusletaske fra mærket, der nu har eksisteret i to sæsoner. Dette er ikke en pusletaske for dem, der vil leve kompakt eller har en vogn med begrænset bagageplads. Her er modellen, der har plads ti det hele – og lidt til. Som sædvanlig, når det gælder Elodie Details, er ophængningen på barnevognen i topklasse. Med en så stor, og relativt tung, pusletaske, skal man naturligvis være opmærksom på risikoen for at tippe over. De medfølgende barnevognskroge fastgøres med burrebånd og er fremstillet af samme stof som pusletasken. De samme metalhægter på taskens kortsider, som man fastgør krogene i, kan også bruges til den aftagelige skulderrem.

Udvendigt har Elodie Details Zebra Sunshine/Bedouin Stories kun få lommer. Der er et rum med lynlås i passende størrelse til det mest nødvendige – tegnebog, telefon og en pakke lommetørklæder. Indersiden er langt mere generøs. Der er en lille lynlåslomme til værdigenstande og et rigtig stort rum, der løber langs med hele den ene side. Rummeligt nok til både det medfølgende pusleunderlag og en håndfuld bleer, hvis man ikke vil blande det med resten af indholdet. Inde i pusletasken er der også fem reelle rum med elastikåbning. Elodie Details Zebra Sunshine/Bedouin Stories en stor og slidstærk taske. Den har en plade i bunden, så den er lettere at stille fra sig, og den lade til at tåle snavs rigtig godt. Hvis man vil, er det også muligt at vaske den. Hvis den betydelige størrelse ikke afskrækker, og man eventuelt vil har brug for en pusletaske til to blebørn samtidigt, så er der al mulig grund til at se nærmere på Elodie Details' pusletaskemodel i farverne Zebra Sunshine og Bedouin Stories.

 • Mange gode rum indvendigt, smart ophængning på vognen, rummelig
 • Kun et rum på ydersiden, ret stor og kluntet at bruge til kun et barn
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Bugaboo + Storksak

Eksklusiv og stilren pusletaske med mange lommer og meget velkonstrueret puslepude


Bedste pris hos:

Ophængning på vogn: Med skulderremmen Bærehåndtag: Ja. Skulderrem: Ja, aftagelig Rum på indersiden: 1 med lynlås, 5 lommer Rum på ydersiden: 3 stk. Pusleunderlag: Ja. Flaskerum: Ja, termorum indvendigt.

Bedste pris hos:

Bugaboo + Storksak-pusletasken fås i to forskellige varianter. Den ene er fremstillet af nylon, og den anden – lidt dyrere model – af læder. Indersiden har 5 gode lommer i tilpas størrelse til bleer og børnetøj samt et rum med lynlås til værdigenstande. Pusletasken er rummelig og nem at organisere. Da pusletasken er mere lang og smal, end den er dyb, får man et godt overblik med det samme, når man åbner lynlåsen. Ydersiden af Bugaboo + Storksak minder lidt mere om en håndtaske. Der er tre lommer, men de er diskrete, så hvis man ikke vil skilte med, at det er bleer, man bærer rundt på, kan denne taske være et godt valg. Et af de udvendige rum er et termorum, der kan holde ting varme og/eller kolde, et andet har lynlåsåbning i siden og passer til telefon eller nøgler. På bagsiden af tasken sidder der en lidt rummeligere lomme med magnetlukning.
Bugaboo + Storksak har to kraftige bærehåndtag, der er behagelige at bruge, både i hånden og over armen. Det er en skulderrem, som kan forlængeres og hægtes fast med metalkroge, men også kan tages helt af, hvis man ikke vil bruge den. Med til pusletasken følger et pusleunderlag, og her har Bugaboo virkelig tænkt stort. Ud over at være rigtig stor, så er den også virkelig smart konstrueret. I begge langsider er der rum der lige passer til 2-3 bleer eller en pakke vådservietter. Pusleunderlaget kan foldes sammen og holdes sammen ed burrebånd. Bugaboo + Storksaks pusleunderlag er lidt som en minitaske i pusletasken og passer perfekt, så man kun behøver at have den med i puslerummet ved bleskift. Bugaboo + Storksak har en høj købspris, men føles eksklusiv i brug, og funktionerne er smarte og af høj kvalitet.

 • Testens bedste pusleunderlag, gode indvendige rum, flot design
 • Høj pris
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:
Del testen