Shaver bedst i test

Shaver

Vores eksperter har udpeget shaver Braun 750 som bedst i test og vores købe rådgivning for 2015. Barbering er meget tæt på huden og glat uden at forårsage irritation . Begge barbermaskiner fra Philips også få gode ratings , adskiller den dog flere hundrede dollars i prismodeller . Testen udføres ved to barber på en barbershop , Stockholm . Adskillige patienter med forskellige typer af facial hår og hud sensibilisering er blevet barberet med barbermaskiner . På denne måde barberer at sammenligne shaver effektivitet og fleksibilitet , og hvis barbering årsager hudirritation , rødme eller svie .

Forskelle mellem Philips og Braun

I Sverige dominerer Philips og Braun shavere marked. Remington og Panasonic har en meget lille marked, og det kan derfor være svært at få nye knive og dele. På grund af dette har vi fokus på Philips og Braun i denne test. Begge producenter barbering teknikker anvender skærehoveder med flere klinger , der går hår i løbet af en gennemhullet tynd plade . Philips-teknologi bruger tre runde hoved, hvor knivene roterer . Braun shavere har to aflange parallelle skærehoveder hvori knivene bevæge sig fremad og tilbage. Mellem Braun skær er også en saks skære længere hår . Philips-teknologi er betydeligt mere stille . På den anden side , barbere skære hoveder runde , hvilket gør det lidt sværere at præcision overskæg og bakkenbarter.

Hvordan du barberer dig selv med barberkniv

Når barbering med en Philips shaver bør flyttes i en cirkulær roterende bevægelse langs huden . Braun shavere brugt mere som en barberkniv , som barbering mod kornet vinkel på 90 grader i forhold til ansigtet. Efter en periode med brug du vænne sig til begge teknologier , og kan ikke sige, at den ene måde er bedre end den anden.

Forebygge smerter og hudirritation

Mange, der bruges shaveren ved, at de kan forårsage smerte og gøre irriteret hud, uanset mærke . Både Philips og Braun har arbejdet med opskæring hoveder overholdelse modvirke dette problem. Vi har kun testet barbermaskiner med fjederbelastede skærehoveder , som de følger ansigtets form bedre. Generelt en dyrere maskine har mere avancerede affjedring og dermed bedre vedhæftning . Hvis du har følsom hud , anbefaler vi kraftigt , at købe en elektrisk barbermaskine med separat fjeder -head for at forhindre hudirritation og rødme. Det gør en stor forskel.

Rengøring og vedligeholdelse

Alle barbermaskiner i testen er vandtæt og kan skylles under vandhanen. Man skulle tro, at de rengøring stationerne leveres som tilbehør til de dyrere barbermaskiner blot en gimmick . Faktum er, at den særlige rensevæske foretrækkes rengøring i vand for at holde skarphed skæreblade . Mineral - rensevæske forhindrer nemlig rakeggen oxidation , der opstår, hvis shaveren være fugtigt efter rengøring af hanen. Det er ikke tunge forbrug , der gør knivene sløve men almindelige korrosion. Rengøring stationer og dermed forlænge levetiden af ​​skær skarpe og lang sigt er en god investering . Alle barbermaskiner i denne test , undtagen Philips HS8420 har rengøring stationer som tilbehør.

Del testen