SLR Bedst i test

SLR

Her har vi samlet alle vores test af DSLR . Vi udnævne SLR som den bedste i testen er baseret på flere forskellige kategorier . Alle kamera test udføres under tilsyn af vores in -house fotograf Henrik med stor erfaring i digitale kameraer. Derfor kan vi bedømme SLR ydeevne, billedkvalitet og administration, og indstille modeller mod hinanden i en sammenlignende test. Det gør det nemmere at vælge den model for dig som forbruger , uanset hvad prisklasse du har budgettet .

I vores test af digitale SLR-kameraer , vi katalogisere i forskellige kategorier . Kategorierne er : semi- pro modeller for seriøse fotoentusiaster , mid-range modeller for avancerede foto amatører og entry-level for begyndere. Mirror Løse spejlreflekskameraer har deres egen kategori. En SLR i hver kategori vil blive nomineret som bedste i testen. Vi løbende tester nye kameraer .

Semi professionelle modeller

Her tester vi DSLR for seriøse fotoentusiaster . Kameraerne har den funktionalitet , billedkvalitet og byggekvalitet på niveau med de krav, professionelle fotografer. De kameraernes avancerede indstillinger bringer næsten ubegrænsede muligheder for fotografen . Indlæringskurven er høj.

Det digitale SLR kamera Nikon D7000 vil blive navngivet som bedst i test i kategorien . Kameraet har meget god billedkvalitet og autofokus , der låser på objekter i hurtig bevægelse , selv i svagt lys. I den samlede bedømmelse , Canon 60D og Pentax K -5 er dog bare en næse længde efter testvinder , begge er meget kompetente digitale spejlreflekskameraer .

Intermediate modeller

Denne kategori omfatter test af SLR til avancerede foto amatører. Prisklasse ofte leverer gode resultater til prisen. For det meste , er der mange forudindstillede motivprogrammer til hurtigt snap store skud . Kameraerne mangler imidlertid de nyeste innovationer semi professionelle modeller er udstyret med . Vi arbejder på at teste flere spejlreflekskameraer i denne kategori.

Del testen