Om os

Kontakt os

Hos PriceRunner brænder vi for at give dig grundige og præcise produktsammenligninger. Har du kommentarer eller spørgsmål til vores tjeneste, så tøv ikke med at kontakte os.

For butikker og annoncører

Ønsker du at annoncere eller få listet dine produkter på PriceRunner? Eller er du allerede forhandler på sitet og vil i kontakt med vores salgsteam? Skriv da til os.

PriceRunner Danmark ApS har hjemme på Herningvej 34, 4800 Nykøbing Falster, Danmark. CVR-nummer: 34091501.

Hvad er PriceRunner?ProdukterPriser og fragtButikkerFor virksomhederSalg & Presse

Hvad er PriceRunner?

PriceRunner er en gratis forbrugertjeneste, hvor du kan sammenligne priser og produkter. Vores mission er at give dig det mest omfattende overblik over markedet, så du nemt kan finde de produkter, du søger, til den bedste pris. Du kan desuden læse købsråd og også finde testvindende produkter via testsitet Bedst-i-Test, før du lægger dig fast på, hvad du skal købe. Bemærk dog, at PriceRunner ikke sælger nogen produkter.

Produkt- og prissammenligning

Vi giver dig adgang til produktinformationer og priser for hundredtusindvis af produkter, og blot efter et par minutter på PriceRunner kan du træffe en købsbeslutning ud fra de informationer. Du kan altså hurtigt og nemt finde netop det produkt, der bedst lever op til dine ønsker, hvor produktet sælges og til hvilken pris.

Vores mål er at være det oplagte valg for alle, der ønsker at gøre en god handel. Derfor har vi en erklæret ambition om at vise priser fra alle danske netbutikker, ligesom vi også lister priser fra udenlandske netbutikker.

Savner du en butik på PriceRunner? Så giv os et praj.

Vi lister butikker ganske gratis såvel som butikker, der betaler for øget synlighed (bl.a. firmalogo og direkte link til webshoppen). På den måde adskiller vi os fra andre prissammenligningstjenester, eksempelvis Google Shopping, som kun viser resultater fra de butikker, som har betalt for at få noget vist.

Historik

Kristofer Arwin, Martin Alexanderson og Magnus Wiberg grundlagde sammen med Cell Ventures PriceRunner i juli 1999. Det svenske site blev lanceret i december 1999, og den danske side så dagens lys i august 2000. I perioden fra 2004 til 2016 var virksomheden en del af den internationale gruppe ValueClick og senere IAC. I marts 2016 blev PriceRunner købt af NS Interessenter.

Produkter

Hvilke produkter sammenlignes?

På PriceRunner kan du sammenligne produkter og priser på stort set alt. Lige fra TV, køleskabe og mobiltelefoner til skønhedsprodukter, haveværktøj og tøj og tilbehør .... og meget, meget mere. Vi opdaterer løbende vores database med nye produkter og kategorier. For at se alle kategorier, gå da til vores sitemap.

Et produkt som passer til mig?

Produktlisten viser alle produkter i den kategori, du har valgt. Hvis du vil se oplysninger om et bestemt produkt, kan du klikke på produktinformationerne under produktets navn.

På produktlisten er der ’filtre’, som ses i skærmens venstre side. Du kan bruge filtre til at præcisere din søgning, så du kun får vist de produkter, der matcher dine krav. Vælg en mulighed ud for et eller flere filtre. Listen med produkter opdateres automatisk og viser kun de produkter, der matcher de valgte egenskaber.

Hvorfor har nogle butikker flere produktvarianter?

Et produkt kan sælges i flere forskellige varianter. Det kan blandt andet være forskellige farver, ligesom butikker kan sælge produkter med forskelligt tilbehør. For ikke at forplumre prislisterne med alt for meget information, kan du få vist de forskellige varianter ved at udvide listen. Butikkens produktvarianter sorteres efter pris – den billigste først og den dyreste til sidst.

Hvordan lister I så mange produkter?

Nogle dele af informationsindsamlingen er automatiseret, mens andre dele kræver manuelt arbejde. Vi har en stor gruppe medarbejdere, som manuelt indsamler informationer og altid er til rådighed, så du som forbruger kan få den bedst mulige information om produkter, butikker og priser.

Kan jeg tippe jer om et produkt?

Vi arbejder hårdt på at liste alle produkter på PriceRunner, så du nemt kan sammenligne priser og finde butikker, der sælger produktet. Skulle der imidlertid være et produkt, du ikke kan finde på PriceRunner, hører vi meget gerne fra dig. Send os en mail med produktets navn og producent.

Sælger I nogle produkter?

Nej. Det er butikkerne, der sælger produkterne – ikke PriceRunner. Vi deler blot oplysninger om produkter, priser og butikker med dig, så du kan finde de produkter, du søger, til den bedste pris. Du finder informationer om hver enkelt butik ved at klikke på stjernerne under butikkens navn på prissiden.

Hvis produktinformationen er forkert?

Vi gør vores ypperste for at give dig brugbare, aktuelle og korrekte oplysninger, og vores database opdateres dagligt, så du med friske priser er klædt på til at finde de produkter, du søger. Skulle du alligevel finde nogle informationer, som du mener er unøjagtige, hører vi meget gerne fra dig.

Priser og fragt

Hvordan opdateres priserne?

PriceRunner har udviklet en unik teknisk løsning, som dagligt matcher et stort udvalg af produkter, butikker og priser. De fleste prisopdateringer sker automatisk takket være vores ”prisagentteknologi” (metodisk dataindsamling), mens andre dele af prisopdateringerne kræver manuelt arbejde.

Er moms inkluderet i alle priser?

Ja, alle priser vises inklusiv moms. Hvis en pris, som hentes fra en butik, er uden moms, lægger vores software automatisk moms til prisen. Hvis du alligevel skulle finde en pris, som du mener er eksklusiv moms, sætter vi pris på, at du sender os en mail og oplyser, hvilket produkt og hvilken butik, det drejer sig om, så vi kan kontrollere prisen.

Hvorfor viser I priser fra udenlandske butikker?

På PriceRunner vil vi gerne give dig alle muligheder og alle priser. For os handler det om at give dig det bedst mulige overblik, før du handler. Ofte kan der nemlig være store besparelser at hente ved eksempelvis at handle hos en tysk eller engelsk butik, og vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper udenlands.

På PriceRunner har vi desuden en ambition om at liste så mange priser som muligt, og derfor kan du vælge at få vist priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater. Du kan naturligvis nemt sortere de udenlandske priser fra igen, så du kun får vist danske butikker i oversigten.

Køber du varer fra lande uden for EU?

Køber du en vare, der bliver sendt fra et land uden for EU, skal du være opmærksom på, at varen kan blive dyrere end først antaget. Ved internethandel uden for EU skal der nemlig betales told og afgifter, når du handler over et bestemt beløb.

Hvornår skal jeg betale told og moms for en vare?

 • Koster varen mere end 80 kroner før fragt, skal du betale moms til SKAT og et importgebyr, der opkræves af transportøren. Hos PostNord er gebyret 160 kr. uanset varens pris.

 • Køber du varer, der sendes fra et land uden for EU, for mere end 1.150 kr. før fragt, skal du betale moms, importgebyr og eventuel told afhængigt af hvilken varetype, der importeres.

 • Du skal altid betale moms, told og eventult særlige afgifter af parfume, eau de toilette, spiritus, vin, øl og tobaksvarer, uanset hvor meget du køber.

 • Told beregnes af både varens pris og fragtprisen, og momsen beregnes af varens pris, fragten og tolden.

Lad os tage et eksempel: Du køber et par jeans til en pris på 1.500 kr. i en amerikansk netbutik (eller anden netbutik uden for EU). Oveni den pris skal siden lægges 12 % told, 25 % moms og importgebyret på 160 kr., hvorfor du samlet set skal betale 2.300 kr. Altså bliver bukserne omkring 800 kr. dyrere end først antaget.

Somme tider kan det derfor være en god idé at undersøge, om samme vare kan købes billigere i en netbutik inden for EU. Ved handel inden for EU gælder som udgangspunkt samme regler (og rettigheder) som i Danmark. Hos SKAT kan du læse mere om internethandel uden for EU, ligesom du kan beregne din told.

Hvordan omregner I udenlandsk valuta?

Vi benytter den dagsaktuelle vekselkurs, når vi omregner udenlandsk valuta til danske kroner. Vores kilde for den information er Open Exchange Rates, og du bør være opmærksom på, at din bank kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle i forhold til varens endelige pris.

Alle priser, vi viser, er inklusiv den moms, som butikken opkræver – det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

Lister I medlemspriser?

Ja, vi tillader, at butikker kan blive listet med priser, der kræver medlemskab af en kundeklub. Det kan dog kun lade sig gøre under følgende betingelser:

 • Der kræves ikke månedligt gebyr.

 • Eventuelle medlemsgebyrer kan tilbagebetales, såfremt brugeren ønsker at opsige sit medlemskab.

 • Eventuelle gebyrer er rimelige.

 • Butikken oplyser priser for medlemmer og ikke-medlemmer.

Hvad gør jeg, hvis jeg tror, at prisen er forkert?

Vi er omhyggelige, når det handler om at vise præcise og opdaterede prisoplysninger, men fejl kan alligevel opstå – og eventuelle fejl beklager vi selvfølgelig. Hvis du er usikker på, om en pris er rigtig, kan du kontakte butikken direkte eller kontakte os.

Vi sætter stor pris på, hvis du tager dig tid til at gøre os opmærksom på en eventuel forkert pris. Send os en mail med angivelse af butik og direkte link til produktsiden.

Hvordan sorteres priserne på jeres sider?

 • Butikker sorteres normalt efter pris inklusiv fragt i vores lister – med den laveste pris øverst på listen.

 • Nogle butikker kan af tekniske eller ressourcemæssige årsager mangle fragtpris. De listes derfor i bunden af listen med teksten ”Fragt ukendt”.

 • Du kan altid ændre rækkefølgen i listerne, så du eksempelvis får vist pris uden fragt og derefter kan kontakte forhandleren for at få svar på den manglende fragtpris.

 • Til forskel fra mange andre prissammenligningstjenester lister vi både betalende og ikke-betalende butikker, hvilket er meget ressourcekrævende, men giver dig som forbruger et bedre overblik over markedet.

Fragtpris og lagerstatus

Fragt

Vi har valgt at vise den lavest mulige fragtpris for levering af produktet til din bopæl eller nærmeste GLS Pakkeshop, PostNord afhentningssted eller DAO Pakkeshop. Butikker kan altså ikke skilte med 0 kr. i fragt, hvis prisen kun er aktuel ved afhentning i butik.

Lagerstatus

Produkter, som listes på PriceRunner, kan vises som ”På lager”, ”Ikke på lager” eller antal på lager. Hvis der er mere detaljerede oplysninger såsom ”Bestilt hos leverandøren” eller den dato, hvor produktet igen er på lager, kan det også blive vist. Lagerstatus kan gælde for eget lager og lager hos leverandør/distributør.

Butikker

Hvilke butikker vises på PriceRunner?

Vi viser priser fra butikker, som sælger produkter via nettet, så du nemt kan sammenligne priser, før du handler. På PriceRunner bestræber vi os på at liste så mange butikker som muligt, så du nemt kan finde en butik, der sælger det produkt, du efterspørger, men vi kan aldrig garantere, at vi har alle butikker, priser og produkter listet på sitet – uanset om det drejer sig om betalende eller ikke-betalende butikker.

Betaler butikkerne for at blive listet på PriceRunner?

Det er gratis for butikker at blive listet på PriceRunner, men butikker kan betale for en øget synlighed på sitet samt for yderligere tjenester. Det vil sige:

 • Butikkens priser vises sammen med logo og direkte link til butikkens webshop.

 • Butikken har sin egen forhandlerside med vigtig information om blandt andet leveringstid, returregler og prisgaranti.

 • Butikken får adgang til et avanceret statistikværtkøj, der blandt andet kan hjælpe butikken med at optimere sit produktsortiment.

Butikker betaler enten en fast pris for hvert klik, der går ud til webshoppen via PriceRunner, eller en vis andel af ordren, hvis brugeren foretager et køb efter at have klikket ud til butikken fra PriceRunner. Vi har enten en direkte aftale med butikkerne eller anvender specifikke affiliate-netværk.

Hvordan vises butikkerne?

Betalende butikker vises med logo på vores prissider, ligesom de har en blå knap med direkte link til deres webshop. Derudover kan betalende butikker få vist deres kunders tilfredshed direkte på prissiderne i form af stjernebedømmelser på skalaen 1 til 5 stjerner. Bedømmelser kan kun gives af personer, der har handlet på butikkens hjemmeside. Det kan du læse mere om her.

Ikke-betalende butikker vises uden logo på prissiderne, og de kan i nogle tilfælde have mindre synlige links, der leder til butikkens hjemmeside, eller vises uden links.

Det er dog altid butikken, der har den laveste pris, der vises øverst på prissiderne - uanset om butikken listes gratis eller betaler for en øget synlighed på PriceRunner.

Danske og udenlandske butikker på sitet

På PriceRunner kan du finde priser og produkter fra danske og udenlandske butikker. Du kan få vist priser fra de udenlandske butikker ved at aktivere boksen ’Internationale butikker’ på prissiderne. Vi kan nemlig se, at flere og flere forbrugere shopper i blandt andet tyske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på sådanne priser.

Vi har i den sammenhæng undersøgt butikken og sikret os, at den udenlandske butik leverer til Danmark, og at butikken lever op til vores kvalitetstjek. Og så har vi naturligvis omregnet priserne til danske kroner.

Kan jeg tippe jer om nye butikker?

Vi arbejder hårdt på at liste nye butikker, der kan have interesse for dig og andre forbrugere. Savner du en butik på PriceRunner, må du hjertens gerne sende os en mail med navn og informationer om butikken. Så ser vi på det.

For virksomheder

Er du forhandler?

PriceRunner er en gratis forbrugertjeneste, og vi hjælper hver dag tusindvis af forbrugere med at sammenligne priser og finde produkter fra mere end 6.000 butikker. Vores mål er konstant at give forbrugerne nøjagtige og opdaterede oplysninger, så de har et oplyst grundlag at basere deres købsbeslutning på.

PriceRunner indsamler priser og produktinformationer på flere måder (se nedenfor). Et tæt samarbejde med alle butikker, som listes på PriceRunner, giver det bedste resultat for alle parter.

Sådan indsamler vi informationer

 • Ved hjælp af en unik teknologi indsamler vi løbende priser og produktinformationer fra butikker og producenter. Oplysningerne gemmes midlertidigt i vores database.

 • Nogle butikker sender regelmæssigt filer med deres priser til os. Filerne gemmes automatisk i vores database, og vi sørger for at opdatere dem dagligt.

Kontakt

Er du forhandler og ønsker at markedsføre dine produkter på PriceRunner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på denne side: Ny butik.

Ønsker du at annoncere på PriceRunner, kontakt da Peter Wulff Petersen, Key Account Manager, eller giv et kald på +45 2088 6181.

Er du annoncør?

PriceRunner er Danmarks mest besøgte forbrugertjeneste med 1,7 millioner unikke besøgende, og dét er en interessant målgruppe. Mange besøgende har nemlig planer om at købe, men de har endnu ikke besluttet sig for hvad og hvor de skal handle. Vi kan hjælpe med at skabe endnu mere interesse for jeres produkter.

Udover pris- og produktsammenligninger kan besøgende på PriceRunner også læse grundige produkttest via testsitet Bedst-i-Test, købsguides og aktuelle forbrugernyheder. Indhold, som giver forbrugeren merværdi og skaber en positiv holdning til PriceRunner. At annoncere i sådan et miljø giver positive associationer.

Se annonceformat og tekniske specifikationer

Er du producent?

PriceRunner er en gratis forbrugertjeneste, og vi tilbyder prissammenligninger og produktoplysninger fra danske og udenlandske butikker – heriblandt producenter og deres webshops. Vi arbejder hver dag på at give forbrugerne nøjagtige og opdaterede oplysninger, så de kan træffe en købsbeslutning på et oplyst grundlag.

Vi indsamler løbende priser og produktinformationer fra butikker og producenter, og vi tilstræber at vise produktoplysningerne på en enkel og tilgængelig måde. Kontakt os gerne, hvis du som producent har nogle kommentarer i den sammenhæng.

Er du producent og har produkter, som ikke findes på PriceRunner, kontakt venligst Morten Sydtoft, Operations Manager, eller giv et kald på +45 2082 9824.

Salg & Presse

Er du journalist og har medierelaterede forespørgsler, eller er du forhandler og har spørgsmål til din tilstedeværelse på PriceRunner, må du endelig kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Martin Møller Kawa, Account Manager: +45 22619750

Magnus Sarka, Account Manager: +45 20536326

Maria Hald Gregersen, Affiliate Manager: +45 24832031

Peter Wulff Petersen, Key Account Manager: +45 20886181

Søren Knudsen, Communications Manager: +45 20409592

Martin Dalgaard Andersen, Country Manager: +45 28295007

Hvad er PriceRunner?
Produkter
Priser og fragt
Butikker
For virksomheder
Salg & Presse