Komfur

Når du skal vælge nyt komfur, er det vigtigt, at det kan præcis dét, du skal bruge komfuret til. Mange moderne komfurer har smarte finesser til feinschmeckere, men måske har du kun behov for et billigere komfur med basale funktioner. Hvis der er særlige funktioner ved et komfur, som du drømmer om at bruge i dagligdagen, kan det godt svare sig at vælge et dyrere komfur. Det kan være et komfur med gas eller grillplade. Overvej også, om du skal købe komfur med traditionelle kogeplader, glaskeramiske kogeplader, gas eller med induktionskogeplader. Induktionskogeplader kræver specielle gryder og pander med magnetisk bund. Komfurer fås i alle størrelser som fritstående eller indbyggede modeller.

Komfur

Der er mange ting at tage hensyn til og med i overvejelserne, når du skal ud og investere i et nyt komfur. Det er ikke altid billigt, for et komfur er alligevel en af de ting, der ligger i den dyrere ende af hårde hvidevarer, men samtidig er det heller ikke et optimalt sted at gå på kompromis med kvaliteten. Et dårligt komfur kan være kilde til enorm frustration, dels når du laver maden, og dels den virkning, der bliver forstærket, når du indtager dårligere mad og måske mere usund mad i takt med, at du bliver træt af dit komfur og vælger andre løsninger, når aftensmaden skal klares. Det er meget vigtigt, når du skal ud og købe et nyt komfur, at du køber et komfur, der kan lige præcis det, som du skal bruge det til. Det er rigtig ærgerligt at købe et komfur, som kun har halvdelen af de funktioner, som man i virkeligheden står og har behov for. Det er dog også enormt bittert at have et komfur, som er fyldt med funktioner, som det viser sig, at man alligevel aldrig benytter alligevel. For du kommer til at betale for disse funktioner, uanset om du bruger dem eller ej. De hører med til komfuret, og intet er gratis i denne verden, heller ikke ekstra funktioner til et komfur. Overvej derfor grundigt, hvad du har brug for, inden du begynder at kigge på for mange forskellige komfurer.

Tænk på størrelsen

Du bør lade dit komfur afspejle dit personlige behov. Man kan godt sige, at jo mere simpelt, jo bedre er det. Det er bedst, hvis du kan ramme et komfur, som lige præcis opfylder de specifikke behov, som du har, og derudover er simpelt og ikke kan så meget andet. Du må altså vurdere dit behov. Hvis du er i tvivl, så er et godt råd at gøre følgende: Tænk tilbage på, hvad du har brugt dit komfur til i løbet af det seneste år. Hvor mange gange om året har du haft brug for forskellige ting, og er det noget, der er værd at betale for. Det kan give dig et praj om, hvilken slags komfur, du skal gå efter. Har du ikke tidligere haft et komfur, må du forsøge at gætte dig til og sjusse dig frem til et komfur, som bør opfylde dine behov. Det er også vigtigt, at dit komfur har den rigtige størrelse. Hvis du bor i et lille hus, vil det komme til at se dumt og klodset ud, hvis du køber et stort komfur. Komfuret skal matche din stil og dine personlige behov. Overvej derfor størrelsen grundigt, inden du begynder at sammenligne alle de priser, vi har linet op for dig lige her på siden.

Flere produkter under denne reklame

Pris

Produktgruppe ?

Energiklasse

Farve

Standard bredde

Antal kogezoner ?

Mærke

Antal ovne

Ovn volume

Tændingssystem

Kontrolpanel

Effekt

Spænding (volt)

Type af sikring

Højde (Max)

Højde (Min)

Dybde

Bredde

Vægt

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 27