Havetraktor

 

Havetraktor

Hvis håndskubberen eller den motoriserede plæneklipper ikke er nok til at klare den nødvendige vedligeholdelse af plænen, er det tid til at anskaffe en havetraktor. En havetraktor eller plænetraktor, som det også kaldes, er en større og mere kraftig version af plæneklipperen, som man kan sidde på og styre som en traktor eller en bil. En særlig variant af havetraktoren er den såkaldte frontrider, som har sæde, motor og hjul som en almindelig model, men hvor selve klippeaggregatet er placeret forrest og kan svinges rundt uafhængig af resten, og vippes op under rengøring.

På en almindelig havetraktor er klippeaggregatet typisk placeret under føreren mellem de to hjulsæt. Havetraktorer fås i flere forskellige størrelser, lige fra egentlige traktorer, der er påmonteret et klippedæk, til små plænetraktorer, der ikke koster meget mere end en plæneklipper i god kvalitet. De er selvfølgelig især velegnede til større eller meget store ejendomme, hvor det at få klippet hele plænen jævnligt er uoverskueligt, hvis det skal ske med en almindelig plæneklipper. Det kan også være relevant at anskaffe en havetraktor, hvis man er gangbesværet eller af andre grunde har svært ved at få passet plænen uden sådan en. Uanset hvad der er baggrunden for anskaffelsen, vil man nyde brugen af havetraktoren.

Det er en fornøjelse at sidde behageligt på traktorsædet, mens man kører rundt i haven og slår græsset i brede baner. Selv højt og stridt græs vil man nemt kunne komme igennem, og til de fleste havetraktorer kan man få forskelligt tilbehør, der også gør andre opgaver i haven nemmere. Det kan for eksempel være et blad, der omdanner traktoren til en bulldozer, der kan skubbe jord og sten rundt i haven, eller fjerne sne om vinteren. Det kan også være en rive eller en harve, og til de fleste havetraktorer kan man få trailere, så traktoren også kan erstatte trillebøren.

Flere produkter under denne reklame

Benzindreven Havetraktor, Klippebredde: 61 cm, Elstart, Selvkørende, Opsamling 150 Liter. Klippehøjd... Mere Info

Middelbedømmelse: 0

Benzindreven Havetraktor, Klippebredde: 98 cm, Elstart, Selvkørende, Klippehøjde (min) 30 mm, Klippe... Mere Info

Middelbedømmelse: 0

Benzindreven Havetraktor, Klippebredde: 102 cm, Elstart, Selvkørende, Opsamling 270 Liter. Klippehøj... Mere Info

Middelbedømmelse: 0

Benzindreven Havetraktor, Klippebredde: 62 cm, Elstart, Selvkørende, Opsamling 130 Liter. Klippehøjd... Mere Info

Middelbedømmelse: 0

Benzindreven Havetraktor, Klippebredde: 102 cm, Elstart, Selvkørende, Opsamling 270 Liter. Klippehøj... Mere Info

Middelbedømmelse: 0

Benzindreven Havetraktor, Klippebredde: 84 cm, Opsamling 200 Liter. Klippehøjde (min) 25 mm, Klippeh... Mere Info

Middelbedømmelse: 0

Pris

Mærke

Egenskaber

Energikilde

Klippebredde

Klippehøjde (min)

Klippehøjde (max)

Græsplæne

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 6