Til butik!

Skriv en kommentar
Forhandleranmeldelser

Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Type

Energikilde

Bioklip

Mærke 1

Græsopsamler

Opsamler kapacitet

Klippebredde (Max)

Klippehøjde (Min.)

Klippehøjde (max)

Anbefalet Areal

Vægt

Forhandler

Sider:  1

Total antal sider: 1

Gudenaa

Gudenaas sortiment for plæneklippere spænder fra den velkendte håndskubber, over den motoriserede cylinderklipper og den benzindrevne rotorklipper til den batteridrevne plæneklipper.
Du vælger en Gudenaa håndskubber til at slå græs med, hvis du enten har en mindre plæne, eller du ønsker at få god motion samtidig med, at du slår græs. Du er også fri og uafhængig af anden drivkraft end rugbrødsmotoren.
Hvis du foretrækker en cylinderklipper, tilbyder Gudenaa motoriserede plæneklippere med træk, så du ikke skal skubbe så meget selv. Plæneklipperne klarer let større plæner.
Alternativ til cylinderklipperen er den benzindrevne selvkørende rotorklipper. Ønsker du at undgå lugten af benzin, kan du vælge en Gudenaa akku-plæneklipper, som drives af et genopladeligt batteri.
Gudenaa producerer også en plænelufter, hvor du kan skifte imellem en valse til vertikalskæring om foråret og efteråret og en valse til plæneluftning om sommeren.

Funktioner

Klippehøjden for en Gudenaa plæneklipper varierer afhængig af model fra ca. 1,5 cm til ca. 8 cm, så du kan vælge den ideelle klippehøjde for årstiden og plænens tilstand. Cylinderklipperne byder på de laveste klippehøjder.
Klippebredden på Gudenaa håndskubberne er 40 cm. De motoriserede cylinderklippere fås med op til 51 cm klippebredde. Akku-plæneklipperen har en bredde på 40 cm, og Gudenaas rotor-plæneklippere har en klippebredde på 51 cm. En lille klippebredde gør det let at komme til på smalle steder, og med den store klippebredde får du noget fra hånden i en fart.
På de fleste af Gudenaas plæneklippere kan du montere en opsamlingsboks. Ønsker du ikke at samle græsset op, kan du vælge en model med funktionen bioklip, så græsset findeles og formulder til gødning i plænen.

Håndtering

Gudenaas plæneklippere er lette at betjene. De kraftige gummihjul står godt fast på plænen. De tungere modeller har justerbare greb, som kan klappes sammen ved transport og opbevaring.

Sammenlign priser på Gudenaa.