Kantskærer

Hvis kanten på græsplænen skal stå snorlige, kræver det en indsats, for det kommer ikke af sig selv. En manuel kantskærer (der minder lidt om en spade) kræver gode armmuskler, for det er hårdt arbejde at betjene sådan en. Med en benzindrevet, en eldrevet eller en batteridrevet kantskærer går det derimod meget lettere, og du kan også meget lettere få nogle flotte lige kanter, når du bruger en maskine. Skal du skære kanter på svært tilgængelige steder, for eksempel tæt på en mur, hæk eller plankeværk eller rundt om træer, kan du vælge en lille kantskærer. Vælger du en kantskærer med teleskopstang og justerbart håndtag, er ergonomien i orden, så du kan holde til at bruge kantskæreren i mange timer.

Flere produkter under denne reklame

El Kantskærer, Græstrimmer, Teleskopfunktion 230 V, Kombi, Elektrisk, Trimmer Mere Info

Middelbedømmelse: 4 8 Brugeranmeldelser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Type 1 ?

Egenskaber ?

Energikilde

Mærke

Trimmerhoved ?

RPM (rotation-pr-minut) ?

Arbejdsbredde ?

Arbejdsdybde ?

Areal ?

Effekt

Benzintank ?

Cylindervolumen

Olietank ?

Batteritid

Opladningstid ?

Spænding ?

Støjniveau ?

Vægt ?

Sider:  1 2 3

Total antal sider: 3

Kantskærer

Er du den type havemenneske, der ikke er tilfreds med græsplænen eller køkkenhaven, før selv kanterne på den står snorlige mod sommersolen? Så bør du gøre dig selv den tjeneste at anskaffe dig en maskine, der gør en potentielt kedelig og tidskrævende arbejdsopgave til en leg, der er overstået, før du ved af det. Der findes et bredt udvalg af kantskærere, der er designet præcis til at opnå en professionelt skåret have. Forskellen i pris er lige så stor som forskellen på kraft og mængden af specialfunktioner, så her er god mulighed for enten at slippe af sted med en billig, men fin model eller for at gøre den helt store kvalitetsinvestering i en maskine, der kan gøre selv vedligeholdelsen af en golfbane overskuelig.

El, batteri eller benzin?

Et godt sted at starte, når man skal udvælge sin kommende kantskærer, er at afgøre med sig selv, hvilken energikilde, man forestiller sig, maskinen skal køre på. Benzinudgaverne hører til de største af slagsen og er ikke til at komme uden om, hvis man leder efter en kraftfuld maskine, der kan transporteres rundt på store områder uafhængig af en elektrisk strømforsyning. Er man til gengæld haveejer, står valget mellem en ledning, der skal tages hensyn til under arbejdet, eller et batteri, der løber tør og skal lades op. Med moderne lithiumbatterier skal man ikke frygte, at de batteridrevne modeller står tilbage i ydeevne i forhold til deres eldrevne modparter. Man skal til gengæld holde øje med, om maskinen forhandles med eller uden batteri og oplader. Det har selvsagt stor betydning for den faktiske pris på produktet.

Nuancer og ekstraudstyr

Med en spredning i priserne på en kantskærer på alt fra 600 til næsten 20.000 kr. fristes man til at spørge til forskellen på de forskellige modeller. Som sagt er de allerdyreste modeller rettet mere mod professionelle arbejdsopgaver end mod baghaven. Blandt de mindre modeller finder man forskellene i mulighederne for at nuancere skæredybde og skæreretninger. Har maskinen et drejeligt hoved, og kan den skære i forskellige skrå vinkler? Får du en fliserenser med i købet, der kan lette vedligeholdelsen af terrasse og indkørsel? Mulighederne er mange. Find den bedste her på PriceRunner.

Sammenlign priser på Kantskærer.