Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Strømkilde

Klingelængde

Blade Diameter

Blade Bore

Slaglængde

Volt

Optagen effekt

Effekt

Vægt (kg)

Included Accessories

No Load Stroke Rate(max)

No Load Strokek Rate(min)

No Load Speed

Max tykkelse træ

Max tykkelse metal

Max tykkelse PVC

Bevel Capacity

Mitre Capacity(left)

Dust Bag

Mærke

Butik

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 59

Om Rundsave

En rundsav gør livet nemmere og arbejdet bedre. Rundsaven er en gammel opfindelse der ikke har ændret sig markant igennem tiden. Den fungerer nu som den gang og har siden sin ankomst gjort livet lettere for skovarbejdere og tømre og gør det selv manden i det private.

En Rundsav gør livet nemmere

Opfindelsen har ikke ændret sig meget, da den fungerer med sin simple ide, og for os der lever i dag, virker det som en hel narturlig del af arbejdet. Det er svært at forestille sig hvordan de har nået det hele, dengang, uden en rundsav.

Mænd (og kvinder) er vilde med værktøj

Vi er vilde med værktøj og der er der mange gode grunde til. Har du ikke det rigtige værktøj, mærker du det straks. Det kan være dybt irriterende ikke at have det rigtige værktøj, og står du en dag uden en rundsav, får du at føle hvorfor den er så populær. Det er simpelthen meget sværere at save præcist med en håndsav og arbejdet går hurtigere og nemmere når du har det rigtige værktøj. Det rigtige værktøj er med til at gøre arbejdet til en leg, og med den rigtige rundsav går arbejdet det hele meget lettere, samtidig med at resultatet bliver bedre. Det er blandt andet derfor at vi er så vilde med værktøj, at der kan gå helt sport i værktøj, er heller ikke nogen hemmelighed.

Find det rigtige værktøj hjemmefra

Når du vil erhverve dig et stykke værktøj kan det være lidt af en opgave at finde den helt rigtige. Det er ikke sjældent at vi beder en ekspedient om hjælp i byggecenteret. Men der er en mere enkel måde at gøre det på. Hvis du for eksempel kigger dig om på nettet, er der nærmest et fællesskab, omkring gør det selv og værktøj. Mange deler ud af deres erfaringer og du kan på den måde få den hjælp du har brug for lige hjemme fra stuen. De mange salgssteder har også beskrivelser af deres produkter og på den måde har du både et katalog og en vejleder lige ved hånden på nettet. Har du oplevet problemer med din rundsav, eller fundet på en smart løsning, er der mange andre der kan nyde godt af dine erfaringer på nettet. På den måde træder du ind i fællesskabet omkring arbejdet, hvor du kan blive klogere og dele dine egne erfaringer! Rigtig od fornøjelse!