Siemens Opvaskemaskine

 

Siemens Opvaskemaskine

Siemens opvaskemaskiner giver et skinnende resultat og har ydermere et flot og stilrent design. Foruden det, så går Siemens altid forrest, når det gælder om, at reducere energiniveauet – det gælder selvfølgelig også Siemens’ opvaskemaskiner. Er du alene og har du et lille køkken, så findes der en Siemens opvaskemaskine der passer perfekt til dig. Men er I en større husstand, hvor der kokkereres mere og dermed har mere opvask, så er det en anden Siemens opvaskemaskine du skal have fat i. Siemens’ opvaskemaskiner har forskellige funktioner, som højderegulerbare sider og nedfældelige pinde, så der er plads til alt, fra store gryder til kagegafler. Du bestemmer helt selv!

Siemens

Opvaskemaskinerne fra Siemens er af højeste kvalitet. Det er også derfor, at Siemens opvaskemaskiner har vundet flere ”bedst i test”-priser i både Danmark, Norge og Sverige.
Siemens forsøger konstant at tilpasse sig kundernes behov. Det vidner den nye Modular serie også om. Modular serien er det nyeste skud fra stammen blandt Siemens opvaskemaskiner. De er kendetegnede ved, at de kan placeres overalt i køkkenet og i alle højder. Derfor er Modular opvaskemaskinerne bedre for din ryg og hurtigere at tømme. Ligesom de andre opvaskemaskiner fra Siemens har de et lavt energi- og vandforbrug. De er altså ikke kun sunde for pengepungen, men også for miljøet.

Siemens forsøger altid at forbedre deres opvaskemaskiner. Det betyder, at opvaskemaskinerne ofte bliver udstyret med nye teknologier. En af de nye teknologier er anvendt i Siemens SpeedMatic opvaskemaskiner. De er blandt de hurtigste maskiner på markedet, men på trods af det går de ikke på kompromis med resultatet af opvasken. SpeedMatic opvaskemaskinerne har den fordel, at de er hurtigere til at opvarme både vand og luft. Det betyder, at der både sparres tid på selve opvasken, men også på tørreperioden. Tilsammen giver det et lavere forbrug af vand og energi. Siemens Speedmatic serie har også den fordel, at indstillingen ØkoSpar kan tilvælges. ØkoSpar kan formindske energiforbruget med 0,14 kWh pr. opvask. Det vil give en besparelse ved hver eneste vask. For en stor og travl familie, som kan fylde opvaskemaskinen flere gange dagligt, vil SpeedMatic fra Siemens være den rigtige opvaskemaskine.
Selvom Siemens opvaskemaskiner er blandt de hurtigste og mest miljøvenlige på markedet, gås der ikke på kompromis med det endelige resultat.

Energisnål Underbygget Diskmaskin, A+++, Tyst (44 dB), Højde 82 cm, Bredde 60 cm, Dybde 57 cm Mere Info

Middelbedømmelse: 4.7 48 Brugeranmeldelser


Energisnål Halvintegreret Diskmaskin, A++, Tyst (44 dB), Højde 82 cm, Bredde 60 cm, Dybde ... Mere Info

Middelbedømmelse: 3.9 81 Brugeranmeldelser


Flere produkter under denne reklame

Energisnål Underbygget Diskmaskin, A+++, Tyst (44 dB), Højde 88 cm, Bredde 60 cm, Dybde 57 cm Mere Info


Energisnål Integrated Diskmaskin, A+++, Tyst (42 dB), Højde 82 cm, Bredde 60 cm, Dybde 55 cm Mere Info


Energisnål Integrated Diskmaskin, A++, Tyst (46 dB), Højde 82 cm, Bredde 60 cm, Dybde 55 cm Mere Info


Energisnål Integrated Diskmaskin, A+++, Tyst (42 dB), Højde 87 cm, Bredde 60 cm, Dybde 55 cm Mere Info


Energisnål Underbygget Diskmaskin, A+++, Tyst (42 dB), Højde 82 cm, Bredde 60 cm, Dybde 57 cm Mere Info


Energisnål Integrated Diskmaskin, A+++, Tyst (42 dB), Højde 82 cm, Bredde 60 cm, Dybde 55 cm Mere Info


Pris

Energiklasse ?

Capacity

Farve

Standard Width

Egenskaber ?

Lydniveau ?

Cleaning Performance

Mærke 1

Drying Performance

Energiforbrug (kWh/år)

Energy Consumption per Load

Water Consumption per Load

Program Guidance

Temperature settings

Number of Place Settings

Placement of Cutlery

Max Power (Input) ?

Spænding

Bredde

Højde

Dybde

Weight

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 15