Om produktet

Et Pergo gulv er et højkvalitets gulv, som holder meget længe. Pergo producerer gulve i tre forskellige kvaliteter, så du kan vælge den kvalitet, der passer til dit aktuelle behov. Der er jo behov for langt større slidstyrke i bryggerset og køkkenet end der er i gæsteværelset. Det var Pergo, som oprindeligt opfandt laminatgulvet - Et laminatgulv består af flere lag, hvor det øverste er et kraftfuldt, gennemsigtigt slidlag, som ligger oven på det lag, som giver gulvet sit visuelle udtryk.

Pergo laminatgulve

Pergos laminatgulve findes i mere end firs forskellige mønstre. Farvenuancerne spænder fra det helt lyse til det absolut mørke, så du altid finder et Pergogulv, der matcher din stil og smag. Med et Pergogulv er du sikret et gulv, som holder hvad det lover. Du vælger ganske enkelt den farve og det visuelle udtryk, du ønsker dig og kombinerer det med den ønskede kvalitet.

Pergo Træparketgulve

Et Pergo træparketgulv er et ægte trægulv i Pergos kendte kvalitet. Du får det naturligve varme gulv, som du kender fra et hvilket som helst trægulv, og du får den sikre kvalitet og den lette montering, som altid har kendetegnet Pergo. Pergo har i valget af materialer til sine trægulve lagt vægt på, at også et gulv med en ægte træoverflade skal have en ordentlig slidstyrke, så man kan have både børn og husdyr uden at spekulere på, om gulvet mon holder. Gulvene er i ask eller eg, og der er masser af forskellige overfladebehandlinger, som giver dig præcis det udtryk, som du drømmer om. Der er helt lyse gulve som f.eks. kalket eg, og der er mørke som det espressofarvede egegulv. Alle gulvene er lette både at montere og vedligeholde.

Pergo vinylgylv

Pergo leverer også vinylgulve i topkvalitet. Disse gulve er 100% vandfaste, så de kan tåle både børn og dyr. De er dejligt behagelige at gå på og giver en stille og rolig lydfornemmelse. Pergogulv af vinyl fås i rigtig mange smukke og elegante strukturer. Du kan få en autentisk udseende træstruktur, som er præget i gulvet og tilbyder det samme nuancespil som i et trægulv. Du kan også få én af de spændende strukturer, som understreger, at du har valgt et Pergo gulv i vinyl.

Montering af Pergo gulv

Pergogulve fås i to forskellige versioner. Det geniale klikgulv, som blot skal vippes sammen, så finder falder det selv ind i sit klik, og samler sig helt tæt. Du finder også Pergogulv i en version, der skal limes præcis som det kendes fra et traditionelt laminatgulv. Monteringen er så simpel, at gør-det-selv-folk har elsket Pergo i årevis. Det kræver kun ganske let håndværksmæssig erfaring at skabe et smukt gulv med Pergo.

Filter1

Vis