1. Start
  2. Telefoni & Wearables
  3. Wearables
  4. Aktivitetsarmbånd
  5. Aktivitetsarmbånd

Aktivitetsarmbånd

Skridttæller
Filtrer
  • Wearables
  • Smartwatches
  • Sportsure
  • Aktivitetsarmbånd
  • Pulsmålere
  • Armbånd
  • Skridttællere
Type
Produktegenskaber
Batteri
Tilslutninger
Internt
Display
Design
Trådløst
Mål

100+ produkter

Aktivitetsarmbånd Fitbit Charge 6
50+ overvåger

Fitbit Charge 6

Aktivitetsarmbånd

982 kr.

4,1

ComputerSalg A/S
Elgiganten
i 17 butikker
AKTIVITETSARMBÅND

Almindelige spørgsmål

Da vi testede diverse aktivitetesarmbånd, så fandt vi ud af, hvor ofte man har tendens til at lægge telefonen fra sig. Hvis man gerne vil aktivt tælle skridt, så er man jo nødt til at have telefonen på sig hele tiden. Især her kan en aktivitetsmåler hjælpe dig at holde styr på, hvor meget, du får gået i løbet af dagen. En aktivitetsmåler hjælper dig typisk med at måle søvnkvalitet, skridt, puls og kalorier.

Et pulsur har generelt flere funktioner, sammenlignet med et aktivitetsarmbånd. Tænk på aktivitetsarmbåndet som det første skridt, hvor et pulsur er for de mere seriøse entusiaster. Et pulsur inkluderer typisk GPS og diverse funktioner rettet mod løb, cykling, svømning, og mere. Et aktivitetsarmbånd har typisk bare en skridttæller og pulsmåler med sammenkobling af relevante apps.

Hvis du alligevel er typen, der higer efter et Apple Watch eller andet smartwatch, så bør du ikke købe et aktivitetsarmbånd. Armbåndet er klart billigere, men et smartwatch kan alle de samme ting, plus et par hundrede ting ekstra. Det er også klart her, at forskellen ligger. Lidt ligesom med pulsure, så er aktivitetesmålere/armbånd det første skridt, hvori et smartwatch er at gå skridtet videre.

Tre tips, når du skal købe et aktivitetsarmbånd

Gruppepres er godt en gang imellem, og aktivitetsarmbånd er et eksempel. Det spiller ingen rolle, om det er arbejdskammeraterne, naboerne eller vennegruppen. Hvis du køber et pulsur eller aktivitetsarmbånd fra samme mærke som vennerne, så kan I både sammenligne og udfordre hinanden, hvilket hjælper motivationen en hel del. Desværre er producenterne ikke særlig gode til at tale med hinanden.

Aktivitetsarmbånd kommer i to hovedformer – hver sin smag.

  • Diskrete armbånd. Prøver ofte at efterligne et analogt ur eller et mere smykkelignende armbånd. Har ofte en meget enkel skærm – eller slet ingen så den ikke forstyrrer, og så kan du i stedet se alle data i appen.

  • Klassisk aktivitetsarmbånd. De klassiske sorte eller kulørte elastikker er måske ikke de smukkeste, men de er populære som enkle aktivitetsarmbånd til børn. De er også funktionelle, når du vil kunne svømme og dyrke sport med uret.

Alle aktivitetsarmbånd har en skridttæller, men det handler om meget mere. Selvom det kan være overvældende i begyndelsen, så er de forskellige værktøjer beregnet til at måle dit helbred.

Du kan holde øje med din søvn for at se, om du får nok søvn eller sover dybt nok.
Et aktivitetsarmbånd med pulsmåler kan overvåge dit stressniveau – og give tips til at sænke det.
Et aktivitetsarmbånd med GPS gør det muligt at se både afstand, hastighed og din rute – perfekt til vandring og løb. Ofte er der også funktioner for yoga eller styrketræning.

Undersøg træningsindstillingerne i armbåndet – så du ikke går glip af din favoritsport

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os